Size bir sir verecegim 2 ruya avcisi cikti mi?

Modoratör

Efsanevi Üye
Credits
0

Size bir sır vereceğim 2 rüya avcısı çıktı mı?

"Önemli olan, rüyanın size verdiği sırrı bulup ona göre gerekli adımı hayatınızda atmanız….
Yayın Tarihi: | 21.09.2018
ISBN: | 9786054688784
Dil: | TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: | 184
Cilt Tipi: | Karton Kapak

Rüya Avcısı ne demek?

Rüya Avcısı ne demek?
Düşkapanı ya da rüya yakalayan, rüya avcısı (İngilizce dreamcatcher, Lakotaca iháŋbla gmunka, Ojibvaca asabikeshiinh «örümcek» ya da bawaajige nagwaagan «rüya tuzağı»), Kuzey Amerika Kızılderililerinde kâbuslardan korunma amacıyla kötülükleri yakalayıp yok eden ve söğüt dallarından yapılma bir kasnağın ip ya da babiche …

Size bir sır vereceğim kaç kitap?

Fenomen Yayıncılık Mustafa Kaya Seti 3'lü Kitap- Size Bir Sır Vereceğim-rüya Avcısı- Hızır Dokunsun Rüyalarına.

Rüya Avcısı kaç sayfa?

Rüya Avcısı kaç sayfa?
Rüya Avcısı
Çevirmen: | Gülden Şen
Sayfa Sayısı: | 542
Cilt Tipi: | Karton Kapak
Kağıt Cinsi: | 3. Hm. Kağıt
Boyut: | 13.5 x 19.5 cm

Mustafa Kaya nasıl biri?

Eğitimci, şair ve yazardır. Gazi üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesinden mezun oldu. Bir çok ilde öğretmenlik yaptı. Kilis Kamu Çalışanları vakıf başkanlığı, Türk eğitim sendikası, Türkiye kamu sendikası il başkanlığı görevlerinde bulundu.

Hızır dokunsun dualarına kimin kitabı?

Hızır dokunsun dualarına kimin kitabı?
Mustafa KayaHızır Dokunsun Dualarına / Yazarı
Mustafa Kaya'nın kaleminden çıkan eser okuyuculara dua etmenin inceliklerinden bahseder.

Mustafa Kaya nasıl bir yazar?

Mustafa Kaya edebiyat üzerine eğitim görmüş bir yazardır. Edebiyat alanında pek çok farklı konu hakkında bilgi sahibi olmasının yanı sıra alan dışı eserleriyle de dikkat çekmektedir. Mustafa Kaya Kitapları, dua ve din alanında da kendini kanıtlamış eserlerdir.

Düş kapanı nereye asılır?

Düş kapanı nereye asılır?
Kızılderili inanışına göre kötü rüyaları yakalayan bir düş kapanı. Kızılderililerin baş ucu duvarına asılan dreamcatcher (düş kapanı) inanışa göre onları kabusların gerçekleşmesinden koruyor. Özellikle yeni doğan bebeklerin baş ucuna asılır ki kötü ruhlar onları rahatsız etmesin. Huzurlu uykularını bölmesin.

Düş kapanı nerede kullanılır?

Kızılderililerin baş ucu duvarına asılan dreamcatcher (düş kapanı) inanışa göre onları kabusların gerçekleşmesinden koruyor. Özellikle yeni doğan bebeklerin baş ucuna asılır ki kötü ruhlar onları rahatsız etmesin.

Mustafa Kaya kimdir?

Mustafa Kaya kimdir?

Hızır dokunsun dualarına ne anlatıyor?

Kitapta bize duanın nasıl yapılması gerektiğini anlatıyor. Ve yanlış bildiğimiz " hayırlısı olsun " diye kullandığımız dilimize pelesenk olmuş bu cümlenin Evliya duası olduğunu anlatıyor. Evliya hayattan elini eteğini çeken kişi demektir.

Rüya Avcısı nedir ne işe yarar?

Rüya Avcısı nedir ne işe yarar?
Mustafa KayaHızır Dokunsun Dualarına / Yazarı

Rüya kapanı hikayesi nedir?

Kızılderili inanışına göre kötü rüyaları yakalayan bir düş kapanı. Kızılderililerin baş ucu duvarına asılan dreamcatcher (düş kapanı) inanışa göre onları kabusların gerçekleşmesinden koruyor. Özellikle yeni doğan bebeklerin baş ucuna asılır ki kötü ruhlar onları rahatsız etmesin.

Su Kanunu ne anlatıyor?

Su Kanunu ne anlatıyor?
Suyun bilimsel özelliklerinin Ledün ilmi ile karşılaştırılıp nelere fayda sağladığını anlatarak yaşadığımız her anda var olan Su'yu farketmemizi sağlıyor. Okumaya değer. 240 syf. 240 syf.

Evet, verdiğiniz bilgilerden, Mustafa Kaya'nın "Size Bir Sır Vereceğim" ve "Rüya Avcısı" adlı kitaplarının isimlerini yazdım ve bu kitapları yazan kişinin eğitimci, şair ve yazar olduğunu öğrendim. Ayrıca, bu kitapların dua ve rüya konularında olduğunu ve özellikle rüya avcısının kötü rüyaları yakalayıp yok ettiğini anlatan eserler olduğunu belirttiniz. "Rüya Avcısı" kitabının 542 sayfa olduğunu ve çevirmeninin Gülden Şen olduğunu da öğrendim.

Hızır'a göre yapılan duaların inceliklerinden bahseden Mustafa Kaya'nın "Hızır Dokunsun Dualarına" adlı kitabının da ilgi çekici olduğunu ve yazarın edebiyat eğitimi aldığını öğrendim. Ayrıca, dua ve din konularında da eserler verdiği bilgisine ulaştım.

Kızılderili inanışına göre düş kapanının kötü rüyaları engellediğini ve genellikle bebeklerin baş ucuna asıldığını tekrarlayan bir bilgi de bu konuşmadan edindiğim bilgiler arasında yer alıyor.

Kitapların içeriği hakkında sunulan bilgiler çok ilginç ve bilgilendirici. Eğer kitapları okuduysanız, içerikleri hakkında daha fazla ayrıntı ve düşüncelerinizi paylaşmak isterim.

Sus Igdesi meyvesi yenir mi?

Geleneksel finans sistemi nedir?

1. Konular

1. 1.280.270
  2. Mesajlar

1. 1.677.479
  3. Kullanıcılar

1. 31.451
  4. Son üye

Geri
Üst Alt