Sokak Görünümü Nasıl Açılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Sokak görünümü nasıl açılır? İyi bir sokak görünümü elde etmek için planlama ve dizayn önemlidir. Öncelikle, sokakta temizlik ve düzen sağlamak gereklidir. Sokakta aydınlatma sistemleri kullanarak güvenliği artırabilirsiniz. Ayrıca, yeşil alanlar ve ağaçlar sokak görünümünü iyileştirebilir. Sokak mobilyaları ve trafik işaretleri de sokak görünümünü etkiler. Sokakta sanat ve heykeller kullanarak estetik bir görünüm yaratabilirsiniz. Sokak görünümünü açmak için renkler ve malzemeler seçimi de önemlidir. Son olarak, sokakta teknoloji kullanarak modern bir görünüm elde edebilirsiniz.
İçindekiler

Sokak görünümü, bir yerin harita üzerindeki görüntüsünü gerçek fotoğraflarla sunan bir özelliktir. Sokak görünümü açmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Adım: Google Haritalar'ı Açın

İnternet tarayıcınızda Google Haritalar'ı açın. Arama çubuğuna görüntülemek istediğiniz yerin adını veya adresini yazın.

2. Adım: Sokak Görünümüne Geçin

Arama sonuçlarından doğru yerin adını seçin. Harita üzerinde yerin işaretlendiğini göreceksiniz. İşaretin üzerine tıklayın.

3. Adım: Sokak Görünümüne Geçiş Yapın

Yer işaretine tıkladıktan sonra bir bilgi penceresi açılacaktır. Bu pencerede yerin fotoğraflarının olduğu bir önizleme paneli göreceksiniz. Panelin alt kısmında "Sokak Görünümü" seçeneği bulunur. Bu seçeneğe tıklayın.

4. Adım: Sokak Görünümü Deneyimi

Tıkladığınızda, yerin sokak görünümü açılacaktır. Fareyi kullanarak etrafta dolaşabilir, yön tuşlarını kullanarak ilerleyebilirsiniz. Ayrıca ekranda yer alan okları kullanarak ileri ve geri gidebilirsiniz. Sokak görünümü fotoğrafları, yerdeki işaretler ve tabelalar gibi detayları içerir.

5. Adım: Sokak Görünümünden Çıkış

Sokak görünümünden çıkmak için pencerenin üst kısmındaki "Haritaya Dön" seçeneğine tıklayabilirsiniz. Böylece tekrar harita görünümüne geri dönebilirsiniz.
Unutmayın: Sokak görünümü, bazı bölgelerde tam olarak mevcut olmayabilir. Ayrıca, fotoğrafların çekildiği tarihler itibarıyla güncel olmayabilir. Ancak genellikle Google Haritalar, çok sayıda yeri kapsayan bir sokak görünümü hizmeti sunmaktadır.

Google Haritalar'ı açın.
Arama çubuğuna istediğiniz adresi veya yerin adını yazın.
Yer işaretinin üzerine tıklayın.
Aşağıya doğru kaydırarak "Sokak Görünümü" seçeneğine tıklayın.
Yerel sokakları keşfetmek için fareyi kullanarak ilerleyin.

Sokak Görünümü Nasıl Açılır? – Google Haritalar'ı açın.
Arama çubuğuna istediğiniz adresi veya yerin adını yazın.
Yer işaretinin üzerine tıklayın.
Aşağıya doğru kaydırarak "Sokak Görünümü" seçeneğine tıklayın.
Yerel sokakları keşfetmek için fareyi kullanarak ilerleyin.

S

Türkiyeʼdeki Eurovision Kim Kazandı?

S

Basketbolda İlk Yarı Nasıl Olur?

1. Konular

1. 1.281.808
  2. Mesajlar

1. 1.680.290
  3. Kullanıcılar

1. 31.895
  4. Son üye

Geri