Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zeberus

SOS kodu nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zeberus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zeberus

Yönetici
(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Puan 393
Çözümler 0
Zeberus

SOS kodu nedir?​

SOS sinyalini oluşturan mors kodu (···—···), iletiminin kolay ve anlaşılır olması nedeniyle seçilmiştir. Bu harfler herhangi bir cümlenin kısaltması değildir ancak zamanla “Save Our Souls (ruhlarımızı kurtarın)” gibi çeşitli İngilizce folklorik anlamlar yüklenmiştir.
SOS acil yardim ne demek?
Acil Durum SOS Özelliğini Kullanma Acil bir durumla karşılaşırsanız acil durum kişilerinize hızlı ve gizli bir şekilde SOS mesajı gönderebilir veya SOS araması yapabilirsiniz. Ayarlar > Güvenlik > Acil durum SOS bölümüne gidin ve bir acil durum kişisi eklemek için Acil durumda ulaşılacak kişiler öğesine dokunun.

SOS çağrısı ne demek?​

Imdat çağrısı SOS ne anlama gelir? “Save our Ship” gemimizi kurtar; “Save our Soul” ruhumuzu kurtar; “Stop Other Signals” ‘diğer sinyalleri’ sözcüklerinin kısaltılmışı olduğu sanılır.
SOS mesaj ne demek?
Kendinizi tehlike altında hissettiğiniz acil durumlarda SOS (yardım) mesajı göndererek, durumunuzu belirlediğiniz kişilere iletebilirsiniz. Telefonunuzdaki bu özellik, listeye kaydettiğiniz dört kişiyi otomatik olarak aramanızı veya mesaj göndermenizi sağlar.

SOS veriyor ne demek?​

“save our souls”un kısaltması olan s.o.su kullanmak, yani tehlikeli durumlarda gerekli yerlere ulaşıp, yardım çağrısında bulunmak.
SOS mesajı nasıl gönderilir?
Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın. Acil Durum Bilgisi’ne dokunun….Paylaşmak istediğiniz bilgileri girin.
- Tıbbi bilgiler için Bilgileri düzenle’ye dokunun.
- Acil durumda iletişime geçilecek kişiler için Kişi ekle’ye dokunun.

Telefonda SOS ne işe yarar?​

Acil duruma hazırlanma Önemli: Telefonunuzu eline alan herkes, telefonun kilidini açmadan mesajınızı ve acil durum bilgilerinizi görebilir. Telefonunuzun kilit ekranına kan grubunuz, sahip olduğunuz alerjiler ve kullandığınız ilaçlar gibi kişisel acil durum bilgilerinin bağlantısını ekleyebilirsiniz.
SOS mesajı kimlere gider?
Acil SOS Modu Kullanımı Mevcut durumunuzla birlikte bir SOS mesajı konumu acil durum kişilerinize gönderilecektir. Mesaj gönderildikten sonra acil arama ekranı görüntülenir. Hızlı bir şekilde bir polis, yangın, ambulans veya acil durum irtibatınız gibi acil servislerle irtibata geçilir.

Sosun tanımı nedir?​

Sos, aşçılıkta bir yemeğin hazırlanmasında kullanılan veya yemeğin servisi sırasında üzerine dökülen sıvı veya yarı katı (yoğun) haldeki yardımcı yemektir. Soslar tek başına tüketilmez, ana yemeğe lezzet, su veya görsel güzellik katma amacıyla kullanılır.
Samsung SOS nedir?

SOS nasıl iptal edilir?​

Acil durum müdahale hizmetine SOS kurtarma çağrısı gönderdikten sonra yardıma ihtiyacınız kalmazsa çağrıyı iptal edebilirsiniz. SOS’i İptal Et > SOS’i İptal Et öğesini seçin. Cihazınız iptal isteğini iletir. Acil durum müdahale hizmetinden onay mesajı aldığınızda cihaz normal çalışma şekline geri döner.
🆘 ne anlama gelir?
🆘Anlam ve Açıklama “Yardım isteyin, yardım isteyin, acil durum çağrısı” anlamına gelir.

SOS mesajı gönder ne demek?​

Acil duruma hazırlanma Telefonunuzun kilit ekranına kan grubunuz, sahip olduğunuz alerjiler ve kullandığınız ilaçlar gibi kişisel acil durum bilgilerinin bağlantısını ekleyebilirsiniz. Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın. Acil Durum Bilgisi’ne dokunun. Paylaşmak istediğiniz bilgileri girin.
SOS butonu ne demek?
Kaza anında otomatik olarak uluslararası acil yardım servisi ‘SOS’ sinyali veren araba, bulunduğu yeri küresel yer belirleme sistemi ‘GPS’ aracılığıyla acil kurtarma merkezine bağlıyor. Sistem arabanın bulunduğu kaza yerinden gelen 112 acil yardım hizmetiyle, kaza yeri satelitle tespit ediliyor.

Telefonda acil durum SOS ne demek?​

SOS mesajı polise gider mı?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri