Modoratör
Yeni Üye
Spacer yol tutuşunu artırır mı?
Yol tutuş artar, konfor hakkında bir kanaat getiremiyorum ama süspansiyon ve alt takımı yorar gibi geliyor. Ayrıca spacer yerine offsetli jant çok daha mantıklı.
Spacer takmak zararlı mı?
Bu tür ağır ve sert malzemeden üretilen spacer kullanımı sonucunda aracınızın daha fazla yakıt harcamasına sebep olabileceği gibi, daha da kötüsü yolculuk sırasında kırılma riski arz etmektedir. Seyir halinde bu tarz bir durumla karşılaşmak demek tekerleğin fırlamasına ve kazalara neden olabilir.
Spacer alüminyum mu çelik mi?
Spacer alüminyum mu çelik mi?
aluminyum tavsiye ederim ama jant ebat değiştirme işi için spacer ın en az 15-20mm olması gerekiyor ona göre jant alman lazım yani

Spacer ne demek tıp?
Lokal antibiyotik tedavisi için kulla- nılan ve çıkarılan implantın yerine yerleştirilen çimen- todan yapılan ve antibiyotik salınımı sağlayan, geçici yerini kaplayıcılar (spacer) kullanılır.
Flanşın zararları nelerdir?
ayrıca flanşın zararı yoktur flanş koyulmazsa bütün yük bijonlara biner,yüksek süratte lastiğin(bir çukura girip çıkarsa,kasiste falan) bijon kesebilir allah korusun faciaya yolaçabilir…
Spacer alırken nelere dikkat edilmeli?
Spacer alırken nelere dikkat edilmeli?
Spacer seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlarin basinda spacerin üretim malzemesi gelmektedir. Spacerlar genelde hafif alasim ve dayanikli malzemelerden üretilmelidir. Bu genelde alüminyumdur. Ucuz yollu sanayi tipler ise genelde agir ve sert malzemeden olusmaktadir, bunlarda demir ve çelik gibi malzemelerdir.
Spacer nedir astım?
Spacer (hazne), geleneksel ölçülü doz inhaler'in kullanımını kolaylaştırmak için bir eklenti olarak geliştirilmiştir. Spacer ağızlığa takılır. İlacın dozu spacer'ın tüpüne bırakılır. Bu bölgeden ilaç nefes ile çekilir.
Antibiyotikli spacer uygulaması nedir?
Ameliyatın ikinci safhasına geçilir. İkinci safhada, kalça veya diz ekleminin yerini geçici bir şekilde alacak ve koruyacak antibiyotikli spacer denen geçici protez konur. Bu spacer içine uygun antibiyotikler konur. Bu şekilde enfekte bölgesininin antibiyotik sayesinde daha yakından tedavi etmesi sağlanır.
Spacer titreme yapar mı?
Spacer titreme yapar mı?
Önlere takacaksanız bijonları lastikçide sıktırmanızda fayda var. Titreme yapmaması için.
Spacer inhaler nedir?
astım tedavisinde etkili olan inhaler ilaçların, daha kolay kullanılabilmesini sağlayan aparat. özellikle çocuk astım hastaları için büyük kolaylık sağlar. spacer ile hem akciğerlere taşınan ilaç miktarı artar hem de oral kandidiyazis, ses kısıklığı gibi yan etkiler azalır.