S
SoruCevap
Guest
Spotify Yakınlarda Çalınanlar Nasıl Temizlenir? Spotify'da yakınlarda çalınan şarkıları temizlemek için adımlar şunlardır: İlk olarak, Spotify uygulamasını açın ve hesabınıza giriş yapın. Ardından, ana sayfada sağ üst köşede bulunan dişli simgesine tıklayın. Açılan menüden "Çalma Geçmişi" seçeneğini bulun ve tıklayın. Şimdi, çalma geçmişinizdeki şarkıları görüntüleyebilirsiniz. Temizlemek istediğiniz şarkının yanındaki üç noktaya tıklayın ve "Çalma Geçmişinden Kaldır" seçeneğini seçin. Bu şekilde, yakınlarda çalınan şarkıları temizlemiş olursunuz. Ayrıca, çalma geçmişinizi tamamen temizlemek isterseniz, "Tümünü Temizle" seçeneğini kullanabilirsiniz. Bu şekilde, Spotify yakınlarda çalınanları temizlemek artık çok kolay!
İçindekiler
Spotify, kullanıcıların en son çaldıkları şarkıları ve çalma listelerini "Yakınlarda Çalınanlar" olarak kaydederek hatırlar. Ancak bazen bu geçmişi temizlemek isteyebilirsiniz. Spotify'da Yakınlarda Çalınanlar nasıl temizlenir? İşte adım adım yapmanız gerekenler:
Öncelikle Spotify uygulamasını açmanız gerekmektedir. Cihazınızda yüklü olan Spotify uygulamasını bulun ve açın.
Spotify uygulamasının altında yer alan menü çubuğunda "Kütüphane" seçeneğini bulun ve bu seçeneğe dokunun. Bu sayede kütüphane sayfasına giriş yapmış olursunuz.
Kütüphane sayfasında, "Yakınlarda Çalınanlar"ı bulmanız gerekmektedir. Bu bölüm genellikle en üstte yer alır ve son çalınan şarkıları içerir.
"Yakınlarda Çalınanlar" bölümünün yanında yer alan üç noktalı menü simgesine dokunun. Açılan menüden "Yakınlarda Çalınanları Temizle" seçeneğini bulun ve buna dokunun. Spotify, sizden bu işlemi onaylamanızı isteyebilir, bu durumda "Temizle" veya "Evet" seçeneğine dokunmanız gerekmektedir.
Artık Spotify'da Yakınlarda Çalınanlar temizlenmiştir. Bu sayede geçmişte çaldığınız şarkılar ve çalma listeleri kaldırılmış olur. Spotify uygulamasını kullanmaya devam ederken Yakınlarda Çalınanlar bölümü tekrar güncellenecek ve en son çalınan şarkılar burada yer alacaktır.
Spotify Yakınlarda Çalınanlar nasıl boşaltılır?
Yakınlarda Çalınanlar listesindeki şarkıları silme yöntemi nedir?
Spotify'da son çalınan şarkıları temizlemek için ne yapmalıyız?
Yakınlarda Çalınanlar listesini sıfırlama adımları nelerdir?
Spotify'da çalınan şarkıları silme işlemi nasıl gerçekleştirilir?
İçindekiler
Spotify Yakınlarda Çalınanlar Nasıl Temizlenir?
Spotify, kullanıcıların en son çaldıkları şarkıları ve çalma listelerini "Yakınlarda Çalınanlar" olarak kaydederek hatırlar. Ancak bazen bu geçmişi temizlemek isteyebilirsiniz. Spotify'da Yakınlarda Çalınanlar nasıl temizlenir? İşte adım adım yapmanız gerekenler:
Adım 1: Spotify Uygulamasını Açın
Öncelikle Spotify uygulamasını açmanız gerekmektedir. Cihazınızda yüklü olan Spotify uygulamasını bulun ve açın.
Adım 2: Kütüphane Sayfasına Gitmek İçin "Kütüphane" Sekmesine Dokunun
Spotify uygulamasının altında yer alan menü çubuğunda "Kütüphane" seçeneğini bulun ve bu seçeneğe dokunun. Bu sayede kütüphane sayfasına giriş yapmış olursunuz.
Adım 3: "Yakınlarda Çalınanlar"ı Bulun
Kütüphane sayfasında, "Yakınlarda Çalınanlar"ı bulmanız gerekmektedir. Bu bölüm genellikle en üstte yer alır ve son çalınan şarkıları içerir.
Adım 4: "Yakınlarda Çalınanlar"ı Temizle
"Yakınlarda Çalınanlar" bölümünün yanında yer alan üç noktalı menü simgesine dokunun. Açılan menüden "Yakınlarda Çalınanları Temizle" seçeneğini bulun ve buna dokunun. Spotify, sizden bu işlemi onaylamanızı isteyebilir, bu durumda "Temizle" veya "Evet" seçeneğine dokunmanız gerekmektedir.
Artık Spotify'da Yakınlarda Çalınanlar temizlenmiştir. Bu sayede geçmişte çaldığınız şarkılar ve çalma listeleri kaldırılmış olur. Spotify uygulamasını kullanmaya devam ederken Yakınlarda Çalınanlar bölümü tekrar güncellenecek ve en son çalınan şarkılar burada yer alacaktır.
Spotify Yakınlarda Çalınanlar Nasıl Temizlenir?
Spotify Yakınlarda Çalınanlar Nasıl Temizlenir? |
Spotify uygulamasında "Yakınlarda Çalınanlar" özelliği nasıl sıfırlanır? |
Spotify'da "Yakınlarda Çalınanlar" listesindeki şarkıları nasıl kaldırabilirsiniz? |
Spotify'da son çalınan şarkıları temizlemek için ne yapmalısınız? |
Yakınlarda Çalınanlar listesini sıfırlamak için hangi adımları izlemelisiniz? |
Spotify'da geçmişte çalınan şarkıları nasıl silersiniz? |
Spotify Yakınlarda Çalınanlar nasıl boşaltılır?
Yakınlarda Çalınanlar listesindeki şarkıları silme yöntemi nedir?
Spotify'da son çalınan şarkıları temizlemek için ne yapmalıyız?
Yakınlarda Çalınanlar listesini sıfırlama adımları nelerdir?
Spotify'da çalınan şarkıları silme işlemi nasıl gerçekleştirilir?