Modoratör
Efsanevi Üye
Su yalıtımında kullanılan enjeksiyon sistemleri nelerdir?
Enjeksiyon Su Yalıtımı Adımları
- Poliüretan Uygulaması Enjeksiyon Sistemleri Fiyat.
- Poliüretan Uygulaması Enjeksiyon Sistemi.
- Poliüretan Enjeksiyon Sistemleri.
- Poliüretan Enjeksiyon Sistemleri.
- Poliüretan Enjeksiyon Sistemi.
- Enjeksiyon Sistemleri Poliüretan Uygulaması
Enjeksiyon izolasyon nedir?
Poliüretan Enjeksiyon, beton ve ters alanlardan gelen su izolasyonu sağlamak amacıyla beton ve duvar içerisinde çatlak ve kılcal alanların doldurularak su sızıntıların kesintisinde kullanılan sistemdir.
Epoksi enjeksiyon nedir?
Epoksi enjeksiyon nedir?
Epoksi enjeksiyon sistemi, betonarme yapılarda yaygın olarak görülen çatlakları onarmak için kullanılır. Epoksi enjeksiyonunun uygulanması, çatlamadan önce mukavemet ve dayanıklılık elde etmek için en etkili yöntemdir. Epoksi zemin kaplaması çoğunlukla zemin onarımlarından uygulanır.
Su yalıtım Sistemleri nelerdir?
Uygulama Alanlarına Göre Su Yalıtım Malzemeleri Nelerdir
- Çimento Esaslı Su Yalıtım Malzemesi.
- Kristalize Su Yalıtım Malzemesi.
- Bitüm Kauçuk Esaslı Su Yalıtım Malzemesi.
- Akrilik Likit Membran Su Yalıtım Malzemesi.
- Bitümlü Membran Su Yalıtımı
- Poliüretan-Enjeksiyon Su Yalıtımı
- Epoksi Zemin Kaplamaları
Paker enjeksiyon nedir?
Enjeksiyon pakerleri; poliüretan, epoksi, jel, kimyasal, akrilik benzeri yapısal onarımların için kullanılan ürünlerin beton boşluklarına ve çatlaklara enjeksiyonu amacıyla kullanılır. Poliüretan enjeksiyon pakeri, yüksek basınçlara dayanıklı contalar tasarlanarak yapılmaktadır.
Epoksi Dolgu nasıl yapılır?
Epoksi Dolgu nasıl yapılır?
Epoksi yüzeye sıvı olarak uygulanır ve kullanılan yere göre kat kat uygulanmaktadır. Bu kaplama malzemesi kurumaya başladıktan sonra su ve kimyasallar gibi yabancı maddelere karşı direnç kazanır. Ayrıca epoksi kaplama oldukça mukavemetlidir. Ağırlıklara karşı direnç gösterir.