Susanoğlu denizi temiz mi?
Susanoğlu Plajı Türkiye'nin en temiz plajları arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra deniz de oldukça temiz ve berraktır. Sığ bir denize sahip olan Susanoğlu Plajında acemi yüzücüler dahi herkes rahat bir şekilde yüzebilir.
Altinkum Plaji ucretli mi?
Altınkum Plajı'nda halka açık alanı vardır ve ücretsizdir. Beach Club konsepti veren mekanlar dışında küçük işletmeler de yer almaktadır. Beach&Club için giriş ücretleri ortalama 100 TL iken küçük işletmeler için ise kişi başı 40-60 TL olabiliyor.
Didim Altınkum ücretli mi?
Didim Altınkum ücretli mi?
Didim Altınkum Plajı Giriş Ücreti Türkiye genelindeki sayılı mavi bayraklı plajlardan olan Didim Altınkum aynı zamanda bir halk plajıdır. Dolayısı ile bu Didim Altınkum Plajı'na girişler de ücretsiz.
Silifke Taşucu denizi nasıl?
Taşucu İncekum Plajı Silifke'nin Taşucu Mahallesi'nde bulanan plaj, 50 metre sonra derinleşen sığ denize sahiptir. Sahil uzunlu 800 metredir. Kumu ince olup her yaştan insan için uygundur. Plaj alanının içerisinde restoran ve duş seçenekleri mevcuttur.
Susanoğlunda nerede denize girilir?
Susanoğlu'nda Nerede Denize Girilir? Susanoğlu Koyları
- SUSANOĞLU YAPRAKLI KOY. yapraklikoy. Yapraklı koy Akdenizde Marmara denizi tadını yaşamak isteyen tatilcilerimiz için bir numaralı tercih olacaktır.
- SUSANOĞLU HALK PLAJI. Susanoğlu Halk Plajı
- KAPIZLI ATAKENT PLAJI. kapizliplaji.
Susanoğlunda Nerede Kalınır?
Susanoğlunda Nerede Kalınır?
Silifke şehrinde Susanoğlu yakınındaki konaklama yerleri
- Liparis Resort & Spa. Resort. Susanoğlu 17.1 km uzaklıkta.
- Lamos Resort Hotel & Convention Center. Otel.
- Altın Orfoz Resort & Spa. Otel.
- Saon Butik Hotel. Otel.
- Watercastle Suites. Otel.
- Athena Suits. Otel.
- Süzer Resort. Otel.
- Club Efes Otel. Tüm Ev/Apart Daire.
Altınkum Plajı nerenin?
Didim Altınkum Plajı tatilcilerin gözdesi olmaya devam ediyor. 750 metre uzunluğuna ve 15 metre genişliğine sahip Altınkum Plajı Didim'in merkezinde bulunuyor ve mavi bayrak ödülüne sahip. Didim Altınkum arası mesafe sadece 3 kilometre ve 8 dakika sürüyor.
Altınkum Plajı duş var mı?
Altınkum Plajı Hakkında Sık Sorulan Sorular Plajda tuvalet ve duş olanağı var mı? Evet. Plaj bölgesinde ihtiyacınızı giderebileceğiniz tuvalet ve duş olanağı mevcuttur.
Didim Altınkum plajı nasıl?
Didim Altınkum plajı nasıl?
Didim Altınkum Plajı Didim'in en çok tercih edilen plajı oteller bölgesinde yer aldığı için oldukça kalabalıktır. Plajın kumu sarı, ince ve denizi ise oldukça berraktır. Denize girdiğiniz zaman balıklarla iç içe yüzdüğünüzü hissedeceksiniz. Deniz suyu sıcaklığı ortalama 23 ile 25 derece arasında değişmektedir.
Altınkum denizi sığ mı?
Altınkum adını aldığı Altın rengi kumlarından öte merkezindeki halk plajının her iki yanında yer alan plajlarıyla da dikkat çeker. Altınkum merkezindeki bu halk plajı, müthiş kumu, ılık ve sığ denizi ile tüm tatilcilerin gözbebeği olmuş bir plajdır.
Silifke nerede denize girilir?
Silifke'de Susanoğlu Plajı, Akkum Halk Plajı, Boğsak Koyu, Taşucu İncekum Plajı, Kapızlı Plajı, Kum Mahallesi Plajı, Yeşilovacık Plajı ve Akçakıl Plajı gibi yerlerde denize rahatlıkla girebilirsiniz.
Boğsakta nerede denize girilir?
Boğsakta nerede denize girilir?
Gezginler arasında da popüler
- 114. Mağaralar ve Oyuklar.
- Yapraklı Koyu. Plajlar.
- Tisan Koyu. 147. Plajlar.
- Eğribük Koyu. Plajlar. Şu anda açık.
- Göksu Deltası Su Oluşumları
- Kizlar Hamami Koyu. Plajlar.
- Akkum Plajı Plajlar.
- Winses Beach. Plajlar.
Susanoğlunda ne yapılır?
Susanoğlu Plajı yakınlarında gezilecek yerler
- Yapraklı Koyu. 2/23, yapılacak şey, bölge: Silifke.
- Cennet ve Cehennem Mağaraları 1/3, yapılacak şey, bölge: Kızkalesi.
- Astım Mağarası
- Narlıkuyu.
- Narlıkuyu Mozaik Müzesi.
- Cennet Çöküğü ve Cehennem Çukuru.
- Zeus Tapınağı Ve Kilise.
- Kizlar Hamami Koyu.
Yarım pansiyon ne demek?
Yarım pansiyon ne demektir? Bu konaklama çeşidinde oda konaklamasının yanında sabah kahvaltısının ve akşam yemeğinin ücrete dahil edilmesidir.
Mersin Silifke Nerede Kalınır?
Mersin Silifke Nerede Kalınır?
Silifke Otelleri
- Palm Beach Hotel. 3 yıldızlı
- Süzer Resort Hotel. Şehir merkezine 27,2 kilometre.
- Club Efes Otel. Şehir merkezine 27,2 kilometre.
- Marpessa Blue Beach Resort & SPA Hotel. Şehir merkezine 44,3 kilometre.
- Lotus Boutique Hotel. Şehir merkezine 27,5 kilometre.
- Villa Zeus Otel.
- Askar Port Hotel.
- Limon Inn Hotel.