Son Konular

Sütlü Kuru Domates Çorbası

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Sütlü Kuru Domates Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
10 tane kuru domates
1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı domates salçası
3 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı tepeleme un
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kekik
2 çay kaşığı tuz
3 diş sarımsak
1 çay bardağı süt
1 litre su (varsa tavuk suyu kemik suyu mis üzere de olur)
7-8 kısım maydanoz (kaşar peyniri de olur)

Sütlü Kuru Domates Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Domatesleri sıcak suda bekletelim.
Unu eritilmiş tereyağında kavuralım salçaları da ekleyelim.
Domatesleri biraz küçültüp onları da ekleyelim kavuralım karıştıralım.
Ardından suyu dökelim.
Baharatları ekleyelim kaynamaya başlayınca altını kısalım.
15 dakika kaynasın blendırdan geçirelim. Sütü ekleyelim.
Bi taşım daha kaynatıp ocaktan alalım. Ben üzerine maydanoz ekledim. Siz nasıl istek edersiniz kaşar peyniri de kullanabilirsiniz.
Sütlü Kuru Domates Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Kabak Ve Patlıcan Sarması

S

Kremasız Çok Kolay Triliçe

Benzer Konular

S
  • Soru Soru
Domates Çorbası (Sütlü) Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı domates rendesi (ben yazın yapmış olduğum domates sosundan kullandım) 1 tatlı kaşığı domates salçası 1,5 yemek kaşığı un Yarım çay bardağı zeytinyağ 1 su bardağı süt 4 su bardağı su (dilerseniz tavuk suyu yahut 1 adet bulyon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
SoruCevap
S
T
  • Soru Soru
Tavada Pizza Kek Tanımı İçin Gereçler 2 adet yumurta Yarım su bardağı süt 5 yemek kaşığı un 7-8 kısım maydanoz Beyaz peynir Sucuk 8 adet zeytin Yarım kabartma tozu Tuz 1 domates 1 yemek kaşığı tereyağı Kaşar rendesi Tavada Pizza Kek Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Yumurtayı uygun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
theking
T
S
  • Soru Soru
Domates Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı tereyağı 3 yemek kaşığı tepeleme un 2 yemek kaşığı domates salçası 1.5 su bardağı domates püresi Yaklaşık su bardağı kaynamış su Yarım su bardağı süt Tuz Domates Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
SoruCevap
S
  • Soru Soru
Hünkar Beğendi Tarifi Osmanlı mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan Hünkar Beğendi, patlıcanın eşsiz aromasıyla birleşen yumuşacık etin enfes buluşmasıdır. Bu yemek, hem görkemli sunumuyla hem de lezzetiyle sofraların baş tacı olmaya aday. Malzemeler 500 gr kuzu eti (kuşbaşı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
S
  • Soru Soru
Hazır Çorba Kıvamında Sütlü Domates Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 4 yemek kaşığı sıvı yağ 2 tepeleme yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı domates salçası 5 adet domates 4 su bardağı su Yarım su bardağı süt Tuz Hazır Çorba Kıvamında Sütlü Domates Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
SoruCevap
S
  1. Konular

    1. 1.281.135
  2. Mesajlar

    1. 1.678.625
  3. Kullanıcılar

    1. 31.771
  4. Son üye

Geri
Üst Alt