Son Konular

Tacirler yatirimin sahibi kim?

Modoratör

New member
Credits
0

Tacirler yatırımın sahibi kim?

Tacirler Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Alaettin TACİR'in mesajı..

Ak Portföy kime ait?

Ak Portföy kime ait?
2000 yılında .99 oranında bir Akbank iştiraki olarak kurulan Ak Portföy, yönettiği fon büyüklüğüyle Türkiye piyasalarında önemli bir konuma sahiptir. Ak Portföy Yönetimi; kurucusu olduğu çok sayıda yatırım fonunun portföy yönetim hizmetini vermektedir. Ayrıca Akbank SICAV Fonu Şirket tarafından yönetilmektedir.

Murat Tacir kimdir?

Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi – GALATASARAY.ORG. 1970 yılında İstanbul'da doğmuştur. Borsa Aracı Kurumlar Yöneticileri Derneği ve Türkiye Kurumsal Yatırımcılar Derneği üyesidir. 1995 tarihinden itibaren Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş'de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Ali Tacir kimdir?

Ali Tacir kimdir?
Davet sahibi Ali Tacir, Ticaret, inşaat, sanayi, finans gibi sektörlerde faaliyet gösteren Tacirler Holding'in bir parçası olan 1991 yılından beri Sermaye Piyasalarındaki en köklü yatırım kuruluşlarından biri olan Tacirler Yatırım'ın yönetim kurulu başkanı.

Ertunç Tümen kimdir?

Ertunç Tümen, CFA (Genel Müdür Yardımcısı) Kariyeri boyunca yatırımcılar için yenilikçi ürün ve hizmetlerin geliştirilmesinde önemli rol oynamıştır. 2013 – 2016 yılları arasında CFA Society of Istanbul'un Başkanı olarak görev almış, 2014 yılında CFA tarafından Dünyada Yılın Gönüllüsü seçilmiştir.

Mehmet Ali Ersarı kimdir?

Mehmet Ali Ersarı kimdir?
2008 yılından bu yana Ak Portföy'de Genel Müdür Yardımcısı olan Mehmet Ali Ersarı, Ak Portföy Genel Müdürlüğü görevini devraldı. Finans sektörünün önde gelen kuruluşlarında üst düzey kademelerde yöneticilik yapan Ersarı, Ak Portföy'e katılmadan önce Royal Bank of Scotland Hazine Direktörü olarak görev yapmaktaydı.

Nilüfer Sezgin Kimdir?

2015- 2020 yılları arasında İş Portföy'de Başekonomist olarak görev yapan Nilüfer Sezgin, Nisan 2020 itibarıyla İş Portföy'de Araştırma, Hukuk, Stratejik Planlama, İnsan Kaynakları, Bilgi Teknolojileri ve Kurumsal İletişim'den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.

Tacirler Yatırım'ın sahibi Tacirler Holding'e aittir. Tacirler Holding, çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren bir şirketler grubudur ve Tacirler Yatırım da bu grup içerisinde yer almaktadır. Şirketin yönetim kurulu başkanı ise Ali Tacir'dir. Ali Tacir, Ticaret, inşaat, sanayi ve finans sektörlerinde faaliyet gösteren Tacirler Holding'in bir parçası olan Tacirler Yatırım'ın yönetim kurulu başkanıdır.

Tacirler Yatırım'ın kuruluşundan bu yana, Alaettin TACİR'in önderliğinde büyümeye devam ettiği görülmektedir. Ayrıca, Murat Tacir, yönetim kurulu üyesi olarak şirketin yönetiminde görev almaktadır. Borsa Aracı Kurumlar Yöneticileri Derneği ve Türkiye Kurumsal Yatırımcılar Derneği üyesi olan Murat Tacir, 1995 yılından beri Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş'de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Ak Portföy ise Akbank iştiraki olarak 2000 yılında kurulmuştur. Ak Portföy, Türkiye piyasalarında önemli bir konuma sahip olup, Akbank SICAV Fonu Şirket tarafından yönetilmektedir. Ak Portföy'ün Genel Müdürlüğü görevini ise Mehmet Ali Ersarı yürütmektedir. Ersarı, finans sektöründe üst düzey kademelerde yöneticilik yapmış deneyimli bir isimdir.

Öte yandan, Ertunç Tümen CFA Society of Istanbul'un eski Başkanı olup, yatırımcılar için yenilikçi ürün ve hizmetlerin geliştirilmesinde önemli rol oynamıştır. Ayrıca, Nilüfer Sezgin İş Portföy'de Başekonomist olarak görev almış ve daha sonra Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.

Par-Q testi nedir?

Etsyde en cok ne satilir?

1. Konular

1. 1.261.377
  2. Mesajlar

1. 1.658.964
  3. Kullanıcılar

1. 31.218
  4. Son üye

Geri
Üst Alt