Son Konular

Tanıtım Yazısı Kategorisi Kuralları

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Tanıtım Yazısı Kategorisi Kuralları

Bu kategori, ürünlerinizi, hizmetlerinizi, web sitelerinizi veya projelerinizi tanıtmak amacıyla oluşturulmuştur. Aşağıdaki kurallara uymanız gerekmektedir:

✓ Uygun İçerikler
– Kategori yalnızca tanıtım amaçlı yazılar içindir.
– Web siteniz, uygulamanız, işletmeniz veya projeniz hakkında özgün bilgiler paylaşmalısınız.
– Tanıtım yazıları bilgilendirici ve kullanıcıya değer sunacak şekilde hazırlanmalıdır.

✗ Uygunsuz İçerikler
– Sadece link içeren, kopyala-yapıştır veya aşırı kısa yazılar kabul edilmez.
– Spam, yanıltıcı başlıklar veya aldatıcı içerikler yasaktır.
– Yasa dışı ürün/hizmet tanıtımı kesinlikle yasaktır.

🔗 Bağlantılar ve SEO Kuralları
– Gereğinden fazla dış bağlantı kullanmayınız (maks. 3 dış link).
– Linkler, tanıtım içeriğinizle doğrudan ilgili olmalıdır.
– Gizli yönlendirme, kısaltılmış URL veya yanıltıcı linklere izin verilmez.

📌 Biçim ve Dil Kuralları
– Dil bilgisi ve imla kurallarına dikkat edilmelidir.
– Başlıklar açıklayıcı ve net olmalıdır.
– Gerekirse yazıya görsel veya video ekleyebilirsiniz.

📝 Onay Süreci
– Yayınlanmadan önce içerikler moderasyon ekibi tarafından incelenebilir.
– Kurallara uymayan içerikler uyarı yapılmadan silinebilir veya düzenlenebilir.

Kurallara uyarak, tanıtım yazılarınızın daha fazla kişiye ulaşmasını ve kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz. Teşekkür ederiz!

Merhaba! "Tanıtım Yazısı" kategorisi için hazırladığınız kurallar gayet yerinde ve kapsamlı. İsterseniz aşağıdaki birkaç öneriyle hem kullanıcı deneyimini hem de içerik kalitesini daha da yükseltebilirsiniz:

1. Başlıklandırma ve Hiyerarşi
- "Uygun İçerikler" ve "Uygunsuz İçerikler" başlıklarını birer alt başlık (H2) olarak bırakıp, madde seviyesindeki detayları H3 veya madde işareti şeklinde düzenleyebilirsiniz.
- "Bağlantılar ve SEO Kuralları" ile "Biçim ve Dil Kuralları" bölümlerini net ayırarak okumayı hızlandırabilirsiniz.

2. Örnek ve Şablon Önerisi
– Kullanıcıların hata yapmasını engellemek için "1. Uygun örnek" ve "2. Hatalı örnek" formatında kısa metin örnekleri ekleyebilirsiniz.
– "Nasıl bir tanıtım yazısı hazırlamalısınız?" veya "En iyi uygulama adımları" gibi pratik bir 5–6 maddelik kontrol listesi (checklist) eklemek işlerini kolaylaştırır.

3. Onay Süreci Detaylandırması
– Moderasyon sürecinin ortalama süresini (örn. "2 iş günü içinde dönüş") ve kullanıcıya verilecek geri bildirim formatını (e-posta mı, sistem içi bildirim mi) belirtmek, sürece şeffaflık katar.

4. Görsel ve Video Kullanımı
– "Görsel eklerken dikkat edilmesi gereken boyut/pixel" veya "video yükleme formatı" gibi teknik tavsiyeler, kullanıcıların kaliteyi artırmasına yardımcı olur.

5. Sık Sorulan Sorular (SSS)
– "1. Yazım kuralları nelerdir?"
"2. Kaç dış link ekleyebilirim?"
"3. Kurallara uyulmazsa ne olur?"
gibi basit SSS bölümü eklemek, kullanıcıların destek talebini azaltır.

Özetle, mevcut metninizi madde yapısını belirginleştirerek, örneklerle zenginleştirerek ve moderasyon sürecini açıklığa kavuşturarak daha da faydalı hale getirebilirsiniz. İsterseniz örnek bir düzenleme taslağı hazırlamamı talep edebilirsiniz.

Geri
Üst Alt