Son Konular

Tavuk Kalamar

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Tavuk Kalamar Tanımı İçin Malzemeler
250-300 gram tavuk göğüs
Yarım soda
2,5 yemek kaşığı un
1 diş sarımsak
1 yumurta
Yarım çay kaşığı karbonat
1 çay kaşığı tuz
Yarım çay kaşığı karabiber

Tavuk Kalamar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuklar uzunlamasına doğranır. Bütün materyaller uygun bir kapta karıştırılır.
Tavukları da ekleyip düzgünce karıştırdıktan sonra streçlenip 15 dakika dolapta bekletilir.
Daha sonra kızgın yağda gerili önlü güzelce kızartılır.
Tavuk kalamarlar servise hazır. Afiyet olsun
Tavuk Kalamar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Şehriyeli Plav Tarifi

S

İster Çorba İster Ana Yemek Ispanak Severler İçin Kıymalı Ispanak

Benzer Konular

S
  • Soru Soru
Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Tavuk Kalamar Tanımı İçin Malzemeler 2 modül tavuk göğsü Yarım şişe soda 1 adet yumurta 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı nişasta 1 yemek kaşığı un Yarım tatlı kaşığı tatlı toz biber 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı karbonat Tuz Kızartmak için; Sıvı yağ Dışı Çıtır İçi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Tavuk Köftesi Tanımı İçin Malzemeler Yarım kilo but ve göğüs karışımı tavuk kıyması Yarım demet yeşil soğan 4 yemek kaşığı galeta unu 1 çay kaşığı köri 1,5 tatlı kaşığı tuz 1çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber İsteğe bağlı maydanoz Kızartma için; Sıvıyağ Tavuk Köftesi Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Galeta Unlu Çıtır Tavuk Tanımı İçin Malzemeler 600-700 gram kuş başı doğranmış tavuk göğsü Sosu için; 1 adet yumurta 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı köri 2-3 diş sarımsak 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kimyon 2 çay kaşığı kekik Tuz Üzeri için; Galeta unu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Patates Püreli But Tanımı İçin Malzemeler 3 küçük patates 9 adet tavuk baget 1 su bardağı kaşar peyniri 1 tatlı kaşığı sarımsak tozu 1 çay kaşığı tuz muskat kırmızı toz biber ve köri Bulamak için; Un 2 adet yumurta Galeta unu Kızartmak için; Sıvıyağ Patates Püreli But Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Mantarlı Ve Sebzeli Tavuk Yemeği Püre İle Makarna Eşliğinde Tanımı İçin Malzemeler Tavuk için ön süreç; 5-6 tavuk göğsü Tuz Karabiber Yarım çay bardağı zeytinyağı Yemek için; 1 büyük uzunluk kabak 1 büyük uzunluk havuç 2 kutu hazır mantar 1 orta uzunluk soğan 2 diş sarımsak 1’er yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
SoruCevap
S
  1. Konular

    1. 1.281.801
  2. Mesajlar

    1. 1.680.157
  3. Kullanıcılar

    1. 31.881
  4. Son üye

Geri
Üst Alt