- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- -145
Techno hangi ülkenin markası?
Dünyanın en büyük 10 telefon markası arasında yer alan Hong Kong merkezli Çinli akıllı telefon markası Tecno Mobile bu ay Türkiye'de faaliyetlerine başlıyor.
Tecno camon 1.6 Premier hangi ülkenin?
TECNO Mobile tarafından Türkiye'de üretilen ilk akıllı telefon CAMON 16 satışa sunuldu. Donanım Haber'de yer alan bilgiye göre, Çinli teknoloji markası TECNO Mobile, 35 milyon dolarlık yatırımla Türkiye'de telefon üretim tesisi kurdu ve geçtiğimiz Haziran ayında tesisin açılışını yaptı.
Peki ürün hangi özellikleriyle öne çıkıyor? 6.9 inç ekran büyüklüğüne sahip olan Tecno Camon 16 Premier, incelediğim ilk Tecno marka telefon olma özelliğine sahip. Ekran/gövde oranı yüzde 88.7'yi bulan ve ince çerçeveleriyle dikkat çeken ürün, çift hoparlör desteğine sahip. Bu da stereo ses desteği anlamına geliyor.
TECNO CAMON 16 kim üretiyor?
TECNO Mobile tarafından Türkiye'de üretilen ilk akıllı telefon CAMON 16 satışa sunuldu. Yerli üretim CAMON 16'nın özellikleri ve detayları haberimizde. Çinli teknoloji markası TECNO Mobile, 35 milyon dolarlık yatırımla Türkiye'de telefon üretim tesisi kurdu ve geçtiğimiz Haziran ayında tesisin açılışını yaptı.
Camon 1.6 kac fps?
Helio G70 pek çok popüler oyunu 30 fps'de çalıştırabiliyor. Tecno Camon 16 ise kullanıcılara 60 fps'ye çıkma imkanını veriyor.
Tecno camon 1.6 Premier iyi mi?
Tecno Camon 16 Premier 9.1 mm. kalınlığında bir kasaya sahip. Cihaz tartıda 203 gram çekiyor. Ağır ve büyük bir telefon olarak tanımlanabilecek Camon 16 Premier, ele oldukça iyi şekilde oturuyor. Telefonu tek elle kullanma konusunda da pek fazla sorun yaşanmıyor.
Techno cep telefonu kimin?
Çinli akıllı telefon üreticisi Tecno, 35 milyon dolar yatırımla Türkiye'de üretime başladığını açıkladı. Firma yüzde 10'luk pazar payına ulaşmayı ve bin kişiye istihdam yaratmayı hedefliyor.
Tecno, Türkiye'ye 25 milyon dolardan fazla yatırım yapacak İSTANBUL (AA) – Türkiye'de üretime haziran ayında başlayan akıllı telefon markası Tecno Mobile, Camon 16'nın yerli üretim ilk modellerini satışa sundu.
TECNO CAMON 16 hangi yıl çıktı?
Tecno Mobile, 2020 yılında Camon 16 Premier modeliyle Türkiye'ye giriş yapmıştı. 64 megapiksel kamerasıyla beğenimizi kazanan telefonun ardından Pove ve Spark 6 modelleri Türkiye'de satışa sunulmuştu.
Tecno Spark telefon hangi ülkenin?
Dünyanın en büyük 10 telefon markası arasında yer alan Hong Kong merkezli Çinli akıllı telefon markası Tecno Mobile bu ay Türkiye'de faaliyetlerine başlıyor. Dünyanın en büyük 10 akıllı telefon şirketi arasında yer alan bir diğer Çinli oyuncu Vivo'nun ise Türkiye pazarına yakın dönemde adım atması bekleniyor.
Tecno Spark nasil bir telefon?
Genel olarak baktığımda verdiğim paranın karşılığını fazlasıyla aldığımı söyleyebilirim. Kamera konusunda gerçekten okuduklarınız kadar varlar, çok kaliteli çekimler yapabiliyorsunuz. Makro modu gerçekten çok hoş detaylar çıkarıyor ortaya. Şarjı iyi 5k üstü mah bataryaya sahip. Ekran genişliği de gayet iyi.
Tecno Spark 6 Go iyi mi?
4 Gb ram'i tam kapsamlı kullanıyor. Gerek Pub-g gerek mobile legends tam performans ayarlarında donmadan ısınmadan oynayabiliyorum. Bana göre telefon oldukça iyi bu fiyata bu özellikler harika. Kamerasına gelecek olursak çekim pozlama hepsi çok iyi.
Gelişmekte olan 60 pazarda faaliyet gösteren Çinli akıllı telefon markası Tecno Mobile, kamera odaklı CAMON 12 Air ve Spark 4 Lite modelleri ile Türkiye akıllı telefon pazarına girdi.
Tecno nerede üretiliyor?
TECNO telefonlar nerede üretiliyor?
TECNO nasil bir marka?
türkiye piyasasına giren çinli akıllı telefon üreticisi. 60'dan fazla ülke, 21 bin satış noktası, 2019 yılında 16 milyon adetlik satış, yüzde 1'lik pazar payı ile dünyanın en büyük 10. oyuncusu.
Tecno Spark 7 Pro hangi ülkenin?
Haziran ayında Türkiye'de üretime başlayan dünyanın önde gelen akıllı telefon markalarından TECNO Mobile, fotoğraf performansıyla öne çıkan altıncı yerli üretim modeli TECNO SPARK 7 Pro'yu Türkiye'de satışa sundu.
Tecno Spark 7T de Android 11 işletim sistemini kullanıyor. Aynı arayüz tasarımını benimseyen telefonda işlemci olarak ise, MediaTek Helio G35 kullanılıyor. Düşük bütçeli telefonlar için iyi bir oyun performansı vadeden bu işlemci, günlük kullanımlarda gayet ideal bir grafik çiziyor.
Tecno Spark nerede üretiliyor?
TECNO Mobile'ın İstanbul Pendik'teki tesisinde üretilen ilk yerli üretim telefonu TECNO CAMON 16, aslında temmuz ayından bu yana ülkemizde satılıyor.
Tecno Spark 6 Go hızlı şarj özelliği var mı?
Son olarak telefonda 18 W hızlı şarjı destekleyen ve yine büyük sayılabilecek 5.000 mAh'lik bir batarya yer alıyor.
Tecno POVA hangi markanın yan ürünü?
Tecno Mobile Türkiye'de mart ayından bu yana Camon 12 Air ve Spark 4 Lite modelleriyle piyasada, şimdi ise Camon 16 Premier modelinin yanı sıra Pova ve Spark 6 cihazlarıyla tüketicilerin ulaşabileceği ürün gamını artırmaya devam ediyor.
Tecno Mobile Türkiye Fabrika nerede?
Son olarak Çin merkezli Tecno Mobile de İstanbul – Pendik'teki fabrikada üretime başlıyor. Bu fabrikada toplamda 1000 kişilik istihdam sağlayan Techno Mobile, uzun vadede Türkiye'de kullanıcıların gereksinimlerine göre özel modeller geliştirileceğini belirtiyor.
2006 yılında kurulan Hong Kong merkezli bir Çinli cep telefonu üreticisi olan Tecno Mobile; Samsung, Xiaomi, OPPO, Vivo gibi Türkiye'de akıllı telefon üretimine başlayan markalar arasına katılmıştı.