Son Konular

TECNO CAMON 16 nerenin mali?

Modoratör

New member
Credits
0

TECNO CAMON 16 nerenin malı?​

Çin merkezli teknoloji markası Tecno Mobile, Türkiye'de akıllı telefon serisi Camon'un yeni üyesi Camon 16 Premier modeli ile birlikte POVA ve SPARK 6 modellerini duyurdu.

Tecno camon hangi ülkenin malı?​

Tecno camon hangi ülkenin malı?
2006 yılında kurulan Hong Kong merkezli bir Çinli cep telefonu üreticisi olan Tecno Mobile; Samsung, Xiaomi, OPPO, Vivo gibi Türkiye'de akıllı telefon üretimine başlayan markalar arasına katılmıştı.

Techno hangi ülkenin markası?​

Dünyanın en büyük 10 telefon markası arasında yer alan Hong Kong merkezli Çinli akıllı telefon markası Tecno Mobile bu ay Türkiye'de faaliyetlerine başlıyor.

Tecno camon 12 Air hangi ülkeye ait?​

Tecno camon 12 Air hangi ülkeye ait?
Gelişmekte olan 60 pazarda faaliyet gösteren Çinli akıllı telefon markası Tecno Mobile, kamera odaklı CAMON 12 Air ve Spark 4 Lite modelleri ile Türkiye akıllı telefon pazarına girdi.
TECNO CAMON 16 kaç yılında çıktı?​
Tecno Mobile, 2020 yılında Camon 16 Premier modeliyle Türkiye'ye giriş yapmıştı. 64 megapiksel kamerasıyla beğenimizi kazanan telefonun ardından Pove ve Spark 6 modelleri Türkiye'de satışa sunulmuştu.

Tecno telefonlar nerede üretiliyor?​

Tecno telefonlar nerede üretiliyor?
Gelen bilgilere göre Türkiye'de Çin merkezli firmalardan Tecno Mobile da telefon üretiyor. Söylendiği kadarıyla marka, İstanbul Pendik'te üretimini başlatıyor. İstanbul Pendik'te yer alacak fabrika için eleman alımına ise nisan ayında başlandığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Tecno sahibi kim?​

TECNO Mobile'ın ana şirketi Transsion Holdings'ın piyasa değeri Nisan 2021 itibariyle 24 milyar dolara ulaştı. Geçen yıla göre yüzde 262'lik artış yaşandı. TECNO Mobile, Manchester City futbol kulübü ile yaptığı sponsorluk anlaşmasından sonra bilinirliğini artırdı.

Tecno Mobile kimdir?​

Tecno Mobile kimdir?
türkiye piyasasına giren çinli akıllı telefon üreticisi. 60'dan fazla ülke, 21 bin satış noktası, 2019 yılında 16 milyon adetlik satış, yüzde 1'lik pazar payı ile dünyanın en büyük 10. oyuncusu. etiyopya'da reklamlarını gördüğüm telefon markası. addis ababa havalimanında da,dağın zirvesinde de reklamları vardı.

Tecno camon 12 air ne zaman çıktı?​

Tecno Camon 12 Air 64 GB Özellikleri
Batarya Kapasitesi | : 4000 mAh
İşletim Sistemi | : Android
GPS | :
Çıkış Yılı | : 2019
Ekran Teknolojisi | : IPS LCD

Tecno camon 1.6 Premier nerede üretiliyor?​

Tecno camon 1.6 Premier nerede üretiliyor?
TECNO Mobile'ın İstanbul Pendik'teki tesisinde üretilen ilk yerli üretim telefonu TECNO CAMON 16 satışa sunuldu.
TECNO CAMON 16 nasıl bir telefon?​
Hemen altında yine fiziksel parmak izi sensörünü bulunduran telefonda bu sensör gayet akıcı çalışıyor. Ayrıca yüz tanıma özelliği de mevcut ve o da gayet seri. Telefonun çevresine baktığımızda sol yanda SIM kart çekmecesini görüyoruz. Tecno Camon 16, çift SIM kart destekli bir telefon.

Techno cep telefonu kimin?​

Techno cep telefonu kimin?
Çinli akıllı telefon üreticisi Tecno, 35 milyon dolar yatırımla Türkiye'de üretime başladığını açıkladı. Firma yüzde 10'luk pazar payına ulaşmayı ve bin kişiye istihdam yaratmayı hedefliyor.

Tecno POVA hangi markanın yan ürünü?​

Tecno Mobile Türkiye'de mart ayından bu yana Camon 12 Air ve Spark 4 Lite modelleriyle piyasada, şimdi ise Camon 16 Premier modelinin yanı sıra Pova ve Spark 6 cihazlarıyla tüketicilerin ulaşabileceği ürün gamını artırmaya devam ediyor.

TECNO nerede üretiliyor?​

TECNO nerede üretiliyor?
Tecno, Türkiye'ye 25 milyon dolardan fazla yatırım yapacak İSTANBUL (AA) – Türkiye'de üretime haziran ayında başlayan akıllı telefon markası Tecno Mobile, Camon 16'nın yerli üretim ilk modellerini satışa sundu.

TECNO telefonlar nerede üretiliyor?​

Tecno Mobile, Çin merkezli bir firma olup, Hong Kong merkezli olan Transsion Holdings bünyesinde faaliyet göstermektedir. Türkiye pazarına 2006 yılında giriş yapan Tecno Mobile, Camon serisi ile dikkat çekmektedir. Özellikle Camon 16 Premier modeli ile ön plana çıkan marka, aynı zamanda Pova ve Spark serileri ile de geniş ürün yelpazesine sahiptir.

2020 yılında Türkiye pazarına giriş yapan Tecno Mobile, özellikle kamera performansıyla kullanıcıların beğenisini kazanan modeller sunmaktadır. Camon 16 Premier modelinden sonra Pova ve Spark 6 modelleri de Türkiye'de satışa sunulmuştur.

Tecno Mobile, Türkiye'de üretim yapmak için İstanbul Pendik'te bir tesis kurmuş ve yerli üretim telefonlarını bu tesislerde üretmeye başlamıştır. Bu sayede marka, Türkiye'deki akıllı telefon pazarında yerli üretim telefonlarını tüketicilerle buluşturmaktadır.

Tecno Mobile, global anlamda yükselen bir akıllı telefon markası olup, 60'dan fazla ülkede faaliyet göstermekte ve dünya genelinde geniş bir satış ağına sahiptir. Şirketin, Transsion Holdings bünyesindeki diğer markaları arasında İnfinix ve Itel gibi markalar da bulunmaktadır.

Erkek nisan yuzugu altin olur mu?

Mesleki egitim belgesi nereden alinir?

1. Konular

1. 1.261.044
  2. Mesajlar

1. 1.658.452
  3. Kullanıcılar

1. 31.210
  4. Son üye

Geri
Üst Alt