- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 6.254
- Meslek
- Webmaster
TED konuşmacısı ne demek?
TEDx ise "payIaşmaya değer fikirler"in dile getirildiği yerel bir programdır. TED, "Paylaşmaya Değer Fikirler" anIayışıyla, kişiler ve organizasyonların TED benzeri kendi yerel etkinliklerini yapabilmeleri için TEDx'i yaratmıştır. TEDx ismindeki "x" bağımsız organize edilen TED etkinlikleri anlamına gelmektedir.
TED Gaziantep neden kapandı?
Okul binası sahiplerinin sözleşmeyi tek taraflı fesih etmesinin ardından, okul binasının çok cazip kira bedeliyle 10 yıllığına Gaziantep'teki yerel bir özel okula kiralandığı bildirildi. Türk Eğitim Derneği (TED) Gaziantep Koleji, Gaziantep'ten çekilme kararı aldı.
TED Atakent Koleji sahibi kim?
TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, TED Genel Müdürü Sevinç Atabay, TED Atakent Koleji Müdiresi Naime Demirbaş ve TED Atakent kurucularının katıldığı TED Atakent Koleji'nin 12 Şubat'ta yapılan lansmanında eğitim sistemimizin etkisiz ve yetersiz oluşunun nedenleri üzerine hazırlanan TEDMEM 2014 Eğitim Değerlendirme …
TED Koleji yıllık ne kadar?
TED Ankara Koleji Vakfı
TED konuşmalarına nasıl katılırım?
Kendinizi konuşmacı adayı olarak sunmak istiyorsanız buradan başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvurunuzda kendiniz hakkında kısaca bilgi verip ne hakkında konuşmayı düşündüğünüzü anlatmanız gerekir. Bir de neden bu konuşmayı TEDxReset sahnesinde yapmanız gerektiğini düşündüğünüzü açıklamanızı bekliyoruz.
TED Konuşmaları kaç dakika?
Konuşmacılara fikirlerini en yenilikçi ve çekici biçimde sunmaları için en fazla 18 dakikalık süre verilir.
Gaziantep TED Koleji kapandı mı?
20 yıldan buyana Gaziantep'te faaliyet gösteren market Oli Şirketler Grubunun sahibi olduğu TED Koleji Gaziantep Şubesi, Gaziantep'in güçlü okullarından Deva Okulları'na kiralık verildi. Bundan böyle, TED Gaziantep Okulları ismi Deva Okulları olarak devam edeceği öğrenildi.
TED Koleji logosundaki beş yıldız kimleri temsil etmektedir?
İlk Başkanı Türkiye'nin ikinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü olan Türk Eğitim Derneği (TED), 1929 yılında kabul edilen amblemindeki ayı Türk Bayrağından, eğitim sembolü olan meşalesini derneğin amacından, yıldızları ise ilk yönetim kurulunun beş üyesine duyulan saygı ve sevgiyi ölümsüzleştirmek amacından almıştır.
TED Atakent ne zaman kuruldu?
2015-2016 Eğitim Öğretim yılından itibaren Türk Eğitimi Derneği çatısı altında faaliyetlerine başlayan TED Atakent Koleji, Esenyurt ve Halkalı Kampüsleri olarak geniş bir öğrenci – veli ve öğretmen kadrosu ile eğitim çalışmalarına devam etmektedir.
Atakent eğitim Kurumları kimin?
26 yıldır eğitim sektöründe öğretmen, yönetici ve kurucu olarak yer alan İlker Balcıoğlu, bu deneyimlerini eğitimde yeni bir soluk açmak amacıyla Atakent markasıyla somutlaştırdı. 2018 yılında Atakent Özel Öğretim Kurslarını açan Atakent Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Balcıoğlu, gelecek eğitim öğretim …
TED konuşmacıları nasıl seçilir?
TED'in aday formu iki bölümden oluşuyor. Biri, aday gösteren tarafından doldurulması gereken, diğeri ise aday gösterilen kişi için doldurulması gereken bölüm. Eğer kendinizi konuşmacı adayı olarak göstermek istiyorsanız, formun iki bölümünü de siz dolduracaksınız demek oluyor.
TED neden 18 dakika?
TED konuşmalarının formatındaki en dikkat çekici konulardan biri ise konuşmanın 18 dakika ile sınırlandırılması. Bir fikir ya da hikâyenin etkili bir biçimde anlatılması için çok kısa; internette bir video izlemek için çok uzun olan bu zaman dilimi, ideal bir sunum için yeterli görülüyor.