Son Konular

Tedarikci secim kriterleri nelerdir?

Modoratör

Efsanevi Üye
Credits
0

Tedarikçi seçim kriterleri nelerdir?

Tedarikçi seçim kriteri olarak maliyet, kalite, tasarım yeteneği, imalat yeteneği, teknik yetenek, teknolojik yetenek, performans geçmişi, yönetim yeteneği, işbirliği derecesi, finansal performans ve yakınlık derecesini kullanmıştır.

Sağlık sektöründe tedarikçi değerlendirme kriterleri neler olabilir?

Görüşmecilerden Dickson'ın 23 maddeden oluşan tedarikçi değerlendirme unsurları ışığında en uygun kriterleri belirlemeleri istenmiştir. Belirlenen kriterler; Tablo 2'de belirtildiği gibi fiyat, teknik yeterlilik, hizmet kalitesi, tamir hizmeti ve garanti politikasıdır.

Koç Zer ne iş yapar?

Koç Zer ne iş yapar?
Ana sektörleri olan lojistik, malzeme ve medyanın yanı sıra dış kaynak personeli, ekipman, ulaşım, tesis yönetimine yönelik özel hizmet satın alma çözümlerinden ikinci el emtia, endüstriyel atık ve hurda satışına kadar geniş bir alanda müşterileri adına toplu satın alma yapıyor.

Tedarikçi seçimi ne demek?

Tedarikçi seçimi, birbiriyle çatışan, sayısal ve sayısal olmayan birden fazla kriteri bünyesinde barındıran çok kriterli bir karar alma problemidir. Tedarikçi seçim probleminde işletmelerin istekleri doğrultusunda en uygun tedarikçilerin belirlenmesi amaçlanmaktadır.

Tedarikçi seçimi ve değerlendirmesi nedir?

Tedarikçi kriterleri, seçilecek tedarikçinin, işletmenin ihtiyaçlarını karşılayabilecek nitelikte olup olmadığını değerlendirmek için kullanılır. Tedarikçi kriterleri, tedarikçinin finansal kapasitesi, yönetimi, teknik gücü, kalite kontrol sistemleri gibi alt kriterler içermektedir.

Zer Yağ sahibi kim?

Zer Yağ sahibi kim?
Kazım Zer – Yönetim kurulu başkanı – Zer Gruop | LinkedIn.

Koç Tofaşı satıyor mu?

Bursa Oto, Ege Oto, Egemek, Gün Oto, İstanbul Oto, Kuzey Motorları, Marmara Oto, Ormak, Otoan, Otokoç, Otomotor, Ottar, Samoto,Standart Motor, Suroto, Tormak ve Toroto`yu birleştiren Koç, bundan sonra Tofaş ürünlerini Birmot, Ford Otosan ürünlerini de Otokoç ile pazarlayacak.

Tedarikçi nasıl olmalı?

-Tedarikçi, teknolojik gelişmelere yatkın olmalıdır. -Tedarikçi, beklenen ekipmanları temin edebilmelidir. -Tedarikçi üretim miktarını kontrol edebilmeli ya da gerekli üretimi karşılayacak şekilde yatırım imkânı olmalıdır. -Tedarikçi, başarılarını kanıtlamak için müşteri referanslarını sunmalıdır.

Bir tedarikçi değerlendirmesinde değerlendirilmesi gereken en önemli faktörlerden bazıları nelerdir?

Bir tedarikçi değerlendirmesinde değerlendirilmesi gereken en önemli faktörlerden bazıları nelerdir?
Yeniliklere uyum sağlayamayan firmalar ise bu başarıyı yakalayamaz ve tedarik zincirinin dışında kalır….Yenilikçilik
- Ürün kalitesi.
- Fiyat esnekliği.
- Eksiksiz teslimat.
- Kalite belgesi.
- Satış sonrası destek hizmetleri.

Tedarikçi seçimi nasıl yapılır?

Bu yüzden en uygun tedarikçiyi seçerken dikkat edilmesi gereken kriterler ;
- Fiyat aralığı
- Vade süresi.
- Tedarikçiye ulaşabilme kolaylığı
- Kataloglarındaki bilginin yeterliliği ve değeri.
- Teslimat süresi.
- Ambalaj görünümü
- Satış sonrası hizmetleri.

Moora yöntemi nedir?

MOORA yönteminin; tüm amaçları dikkat ve değerlendirmeye alması, alternatifler ve amaçlar arası tüm etkileşimleri bir bütün olarak göz önüne alması nedeniyle, farklı bir yöntem olduğu gözlenmiştir. MOORA yönteminde subjektif olmayan yönsüz değerler kullanılarak normalleştirme yapılmaktadır.

Kazım Zer kimdir?

Kazım Zer kimdir?
Dersim doğumlu Kazım Öz, tabu olan konuları sanatsal dokunuşlarla beyazperdeye aktarabilen bir yönetmen. Yöresel bir hikâyeden yola çıkan Öz, herkesin kendinden bir şeyler bulduğu evrensel bir çalışmaya imza atmış.

Zer Salça sahibi kimdir?

Ziyarette fabrika hakkında bilgi veren Zer Holding yönetim Kurulu Başkanı Şerif Selçuk " ZER ailesi olarak üçüncü salça fabrikasını Akhisar'da planlandık. Daha önce fabrikasını Batman'da planlamıştık. Aydın'da 3 yıldır çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Tedarikçi seçim kriterleri genellikle şirketlerin belirlediği önceliklere göre değişebilir. Ancak genel olarak maliyet, kalite, tasarım yeteneği, imalat yeteneği, teknik yetenek, teknolojik yetenek, performans geçmişi, yönetim yeteneği, işbirliği derecesi, finansal performans ve yakınlık derecesi gibi faktörler tedarikçi seçiminde önemli rol oynar.

Sağlık sektöründe tedarikçi değerlendirme kriterleri genellikle fiyat, teknik yeterlilik, hizmet kalitesi, tamir hizmeti ve garanti politikası gibi unsurları içerebilir. Bu kriterler, sağlık sektöründe doğru tedarikçilerin seçilmesine yardımcı olabilir.

Tedarikçi seçimi, çeşitli kriterlerin bir arada ele alındığı çok kriterli bir karar alma problemidir. Şirketler, işletmelerin ihtiyaçlarına uygun en uygun tedarikçileri belirlemeyi amaçlarlar.

Tedarikçi seçiminde dikkate alınması gereken faktörler arasında tedarikçinin teknolojik gelişmelere uyum sağlayabilme yeteneği, beklenen ekipmanları temin edebilme kabiliyeti, üretim miktarını kontrol edebilme veya gerektiğinde yatırım yapabilme kapasitesi ve müşteri referansları gibi unsurlar bulunabilir.

Yenilikçilik, ürün kalitesi, fiyat esnekliği, eksiksiz teslimat, kalite belgesi ve satış sonrası destek hizmetleri gibi faktörler de bir tedarikçi değerlendirmesinde önemli rol oynayabilir ve tercih edilmelidir.

Tedarikçi seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken kriterler arasında fiyat aralığı, vade süresi, tedarikçiye ulaşma kolaylığı, kataloglardaki bilginin değeri, teslimat süresi, ambalaj görünümü ve satış sonrası hizmetler gibi unsurlar önemli rol oynar.

Moora yöntemi, tedarikçi seçimi gibi karmaşık çok kriterli karar verme problemlerine yaklaşmak için kullanılan bir yöntemdir. Bu yöntem, amaçları ve alternatifleri dikkate alarak etkileşimleri göz önünde bulundurur.

Kazım Zer, Zer Group'un yönetim kurulu başkanıdır. Şirketin faaliyet alanları arasında lojistik, malzeme ve medya yanı sıra çeşitli hizmetler bulunmaktadır.

Zer Salça'nın sahibi Zer Holding'in yönetim kurulu başkanı Şerif Selçuk'tur. Şirket, salça üretimi alanında faaliyet göstermektedir.

Reklam kampanyasinin etkinligi nasil olculur?

Is zekasi nasil kullanilir?

1. Konular

1. 1.281.064
  2. Mesajlar

1. 1.678.357
  3. Kullanıcılar

1. 31.740
  4. Son üye

Geri
Üst Alt