Tedarikçi yönetimli envanter nedir?
1) Müşteri tarafından gönderilen satış ve stok bilgisine bağlı olarak müşteri için tedârikçinin sipârişleri ürettiği sistem. 2) Tedârikçinin müşterilerinin yerleşim yerlerinde bulunan anlaşmalı stok alanlarındaki konsinye stokları yönetmekle yetkili olduğu bir tür tedârik zinciri bilgi paylaşım sistemi.
Vmi kontrolü yapıldı ne demek?
Müşteri tarafından gönderilen POS ve envanter bilgilerini izleyerek, satıcının ürününün müşterinin stok seviyelerini korumak için satıcının sorumluluğunu kabul ettiği bir envanter yenileme sistemi.
Tedarik zinciri yönetimi sürecinin temeli nedir?
Tedarik zinciri yönetimi sürecinin temeli nedir?
Temel tedarik zinciri yönetim süreçleri arasında satış ve operasyon planlama, talep ve sipariş yönetimi, stratejik iş planlaması, üretim, stok yönetimi, depo yönetimi ve sevkiyat yer almaktadır. Söz konusu zincir yönetiminin verimli araçlarla en doğru şekilde yapılması halinde şirket büyüyecek ve kar oranı artacaktır.
Satıcı kontrollü envanter Vendor Managed Inventory nedir?
Sürekli İkmal Programı, dağıtım kanalı üzerinde bulunan işletmelerin gerçek ve öngörülebilir ürün talebine bağlı olarak ekonomik sipariş miktarlarının oluşturulması yönünde bir partnerlik uygulamasıdır. SİP tedarik zincirindeki tüm üyelerin karlılığını arttırıcı teknoloji etkin bir süreç inovasyonudur.
Ast2 ne demek?
Anlamı; Apple servis araç kutusu demektir. AST 2 testi Apple yetkili servislerinde yapılabilir. iPhone, iPad vb.. cihazınızı Apple yetkili servisine verdiğinizde servis öncelikle dış muayene yapar.
Apple swap cihaz ne demek?
Apple swap cihaz ne demek?
Swap cihazları Apple tarafından tamir edilecek telefonlara karşılık verilir. Apple'a teslim ettiğiniz telefon bir kez tamir edildiğinde daha sonra başka bir müşteriye verilmez. Ancak size verilecek olan iPhone, kullanılmamış "0" bir iPhone'dur.
iPhone AST testi nedir?
AST; Apple Service Toolkit demektir. Anlamı; Apple servis araç kutusu demektir. AST 2 testi Apple yetkili servislerinde yapılabilir. iPhone, iPad vb.. cihazınızı Apple yetkili servisine verdiğinizde servis öncelikle dış muayene yapar.