Modoratör
New member
Tefal ve Rowenta aynı mı?
Rowenta markasının Tefal Fransa tarafından satın alınmasının ardından, daha geniş bir temsil için Groupe SEB İstanbul adını almıştır. Türkiye'deki faaliyetlere ek olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Azerbaycan'da da Tefal ve Rowenta markalarının pazarlama faaliyetleri Groupe SEB İstanbul tarafından yürütülmektedir.Tefal orjinal mi?
Tefal orjinal mi?Sitemizden almış olduğunuz tüm ürünler, üretim hatalarına veya üretici kaynaklı kusurlara karşı en az 2 yıl süreyle üretici ve Groupe SEB garantisi altındadır. Sitemizden satın almış olduğunuz ürünlerimizi, kaliteli hammaddeler, en gelişmiş teknoloji ve üretim süreçlerini kullanarak üretip sizlere ulaştırıyoruz.
Moulinex nerede üretiliyor?
Moulinex, 1857 yılında kurulan SEB SA bünyesinde üretilen küçük elektrikli ev aletleri markasıdır. Moulinex, 2001 yılında iflas kararı aldıktan sonra Groupe SEB tarafından satın alındı. Fransa şirketi Groupe SEB, ürünlerini Fransa ve Çin'de bulunan fabrikalarında üretmektedir.Tefal Ütü hangi ülkede üretiliyor?
Tefal Ütü hangi ülkede üretiliyor?Tefal'in esas üretim yeri Fransa'dır.
Rowenta, Alman beyaz eşya ve mutfak aletleri üreticisidir. 1988'den beri küresel Groupe SEB'nin bir parçasıdır. Alman yan kuruluşu Hessen'deki Odenwald bölgesindeki Erbach'taki Rowenta Werke GmbH'dir.
Moulinex hangi ülkenin malı?
Moulinex hangi ülkenin malı?Orjinal Tefal nasıl anlaşılır?
– Teflon marka kaplama olan tüm ürünlerin üzerinde Teflon etiketi bulunmaktadır. Bu etikete dikkat ederek teflon satın alımını gerçekleştiriniz. – Greblon ve benzeri ibareler varsa ki bunlar düşük kalitedir. Bunları satın aldıktan sonra teflon belli bir süre sonra kalitesinden fire verecektir.Group Marka kimin?
Group Marka kimin?Group, 1978 yılında kurulan Sarıkaya Elektrikli Ev Gereçleri San. ve Tic. Ltd. Şti. bünyesindeki küçük elektrikli ev aletleri markasıdır.
Moulinex kimin malı?
Tefal Süpürge nerede üretiliyor?
Tefal Süpürge nerede üretiliyor?Tefal Nerede Üretilmektedir? Tefal'in esas üretim yeri Fransa'dır.