Son Konular

Tekirdağ'da Heyecan Dolu TYT Sınavı Başladı, Öğrenciler Hızla Sınav Salonuna Koştu

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.484
tekirdag-da-tyt-ye-son-dakikada-kosarak-yetis-18772324_amp.jpg

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk aşaması olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) heyecanı başladı. Kadriye Nazif Gölge Anadolu Lisesi'nde sınava giren öğrenciler, sınav saati yaklaşırken zamanla yarıştılar. Bazıları hızla koşarak okul bahçesine ulaşırken, diğerleri aileleriyle birlikte telaşla yetişmeye çalıştı. Polis ekipleri okul çevresinde güvenlik önlemlerini artırırken, görevliler geç kalan öğrencilere yardımcı olmaya çalıştılar.

Sınavın başlamasına az bir zaman kala okul kapısından içeri giren öğrencilerin heyecan dolu anları kameralara yansıdı. Veliler ise okulun önünde dualarla bekleyerek çocuklarının başarılı olmalarını temenni ettiler. Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleşen bu yoğun sınav trafiği, hem öğrenciler hem de aileleri için stresli bir bekleyiş sürecini beraberinde getirdi.

Sivas'ta Kimlik Unutan Öğrenciye Hızlı Polis Yardımı

Antalya'da Motosiklet Kazası: Dikkatsizlik Sonucu Yaralılar!

Benzer Konular

İzmir'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na Son Dakika Yetişen Adaylar Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi, İzmir'de heyecan dolu anlara sahne oldu. Sınavın başlama saati olan 10.15'e yetişmeye çalışan bazı adaylar, son dakika koşuşturmasıyla sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) heyecan dolu birinci oturumu bugün gerçekleşti. Şişli Selahattin Eyyubi Ortaokulu'nda sınava katılacak olan iki genç, iddiaya göre sınav başlamadan 1 dakika geç kaldı. Hızla okul duvarını aşarak içeri girmeye çalışan öğrenciler, görevliler tarafından fark...
Cevaplar
0
Görüntüleme
2
ÖSYM tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) heyecanla başladı. Bugün saat 10.15'te start alan TYT, 2 saat 45 dakika sürecek ve saat 13.00'te sona erecek. Türkiye genelinde toplam 2 milyon 560 bin 649 adayın katıldığı TYT için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanı, Türkiye genelinde başladı ve ilk oturum olan TYT ile birlikte adayları karşıladı. Sınavın yapılacağı okullara zamanında yetişmek isteyen bazı adaylar, sabahın erken saatlerinde yerlerini aldılar. Ancak İstanbul'un bazı ilçelerinde, Fatih, Beylikdüzü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT), Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de başladı. Adana'da sınav için okullara erken saatlerde giden adaylar, heyecanlı bekleyişlerini sürdürüyor. TYT kapsamında adaylara Türkçe, Sosyal Bilimler, Temel Matematik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.093
  2. Mesajlar

1. 1.678.432
  3. Kullanıcılar

1. 31.749
  4. Son üye

Geri