Son Konular

Terbiyeli Tavuk Haşlama

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Terbiyeli Tavuk Haşlama Tanımı İçin Malzemeler
4-5 adet but küçük küçük parçalanmış
1 litre su
5-6 adet patates
3-4 adet havuç
3 dış sarımsak
2 adet kuru soğan
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı zerdeçal
1 yemek kaşığı tereyağı
Tuz
1 – 2 kısım maydanoz
Terbiyesi için;
3 yemek kaşığı yoğurt
Yarım limon suyu
1 adet yumurta sarısı
1 tepeleme yemek kaşığı un

Terbiyeli Tavuk Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bütün zerzevatları iri olacak formda doğrayalım.
Tencerenin içine tereyağı ve sıvı yağ ek edip zerzevatları koyalım. Az kızartalım.
Parçaladığımız but kesimlerini koyup onu da rengi değişene kadar kavuralım.
Tekrar zerzevatları tavuğun üzerine alalım.
Karıştırdıktan sonra suyunu ek edip tuz hariç baharatlarını ekleyelim.
Sebzeler ve tavuk güzelce yumuşayana kadar pişirin.
Terbiyesi için bütün terbiye gereçlerini bir kaba alıp güzelce karıştırın.
Yemeğin suyundan alıp terbiyeye ekleyip karıştırın. Direk çorbaya eklemeyin. Terbiye kesilir. Ilıştırmanız lazım.
Terbiyeyi karıştırarak yemeğe ekleyin.
Tuzunu ve maydanozunu ek edin.
Bir taşım daha kaynatın ve ocaktan alın. Afiyetle.
Daha fazla tanımlara ve tanımın görüntülü anlatımına ınstagram hesabımdan ulaşabilirsiniz!.

Terbiyeli Tavuk Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Fırında Tavuk Göğsü

S

Beyti Sarma

Benzer Konular

S
  • Soru Soru
Terbiyeli Sebzeli Tavuk Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 2 tavuk budu 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 litre kaynamış su Tuz, tane karabiber ve defne yaprağı Yarım çay bardağından az zeytinyağı ve 1 yemek kaşığı tereyağı 1 orta uzunluk havuç çeyrek kereviz kökü 1 orta uzunluk patates 1 çeyrek pırasa 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Terbiyeli Kuzu Gerdan Haşlama Tanımı İçin Malzemeler 8adet kuzu gerdan 10-15 adet arpacık soğan 4-5 adet patates 2 adet soğan Terbiye için; 1 adet limon 1 yumurta sarısı 1 kaşık un Terbiyeli Kuzu Gerdan Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kuzu gerdanları uygunca yıkayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Zerdeçallı Gerdan Çorbası (Şehriyeli, Terbiyeli Efsane) Tanımı İçin Malzemeler 5 su bardağı su (gerdan haşlamadan kalan et suyu) 1 adet gerdan eti (kemiklerinden ayırıp, ayıklandı) 3 yemek kaşığı şehriye(arpa şehriye kullandım lakin tel şehriye de olur) 1 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı yoğurt 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Terbiyeli Havuçlu Şehriye Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 adet havuç 1 diş sarımsak Yarım çay bardağı arpa şehriye 500 ml tavuk suyu 400 ml su (Çorba kıvamına nazaran su ek edebilirsiniz) 2 yemek kaşığı sıvı yağ Terbiyesi için 2 yemek kaşığı yoğurt (Süzme kullandım) 2 yemek kaşığı un Yarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
SoruCevap
S
T
  • Soru Soru
Sütlü Brokoli Çorbası Tanımı İçin Materyaller 1 büyük kol brokoli 1 adet soğan 1 adet havuç 2 diş sarımsak 3 yemek kaşığı tepeleme un 1 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı sıvı yağ 6 su bardağı su 2 su bardağı süt Tuz Karabiber Dilek eden tavuk bulyon yahut tavuk suyu kullanabilir Sütlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
theking
T
  1. Konular

    1. 1.281.403
  2. Mesajlar

    1. 1.679.255
  3. Kullanıcılar

    1. 31.809
  4. Son üye

Geri
Üst Alt