Modoratör
Efsanevi Üye
Teyze çocugu ne olur?
Bir kimsenin teyze, hala, amca ve dayı çocukları o kimsenin kuzenleridir.
Teyze kızı ile sevgili olunur mu?
Nihat Hatipoğlu, soruyu şöyle yanıtladı: "Efendim teyze kızı, amca kızı, hala kızı, dayı kızı hepsi caiz olan evliklerdir. Kuranı kerimde helal olan ve haram olan evlilikler belirtilmiştir. Bu nedenle de teyze, amca, dayı kızıyla evlenmekte hiçbir dini sakınca yoktur.
Teyze kızı görmek ne anlama gelir?
Teyze kızı görmek ne anlama gelir?
Rüyada Teyze Kızı Görmek Rüya sahibinin kötü yola gireceğine, bundan kurtulmasının zor olacağına hikmet ederler. Rüyada teyzekızı görmenin olumlu yorumu ise maddi sıkıntıların bitmesine işaret etmesidir. Alimler, rüyasında teyze kızını gören kişinin maddi anlamda çektiği tüm sıkıntılarının yok olacağına işaret ederler.
Teyzemin kızı bana ne der?
Teyzemin kızı bana ne der?
Yeğen kelimesinin ilk anlamı birine göre, kardeş, amca, hala, dayı veya teyzenin çocuğudur.
Teyze kızı ile evlenilir mi?
Rüyada teyzeyle konuşmak ne anlama gelir?
Rüyada teyzeyle konuşmak, yeni fırsatların doğmasına delalettir. Kişinin karşılaşacağı fırsatların onun için hayırlı olacağına delalet ederler. Rüyasında teyzeyle konuştuğunu gören kişinin hakkında etrafta bazı olumsuz yorumlar yapılabilir. Rüya sahibi bir kuruma veya devlet merkezine şikayet edilebilir.
Rüyada teyze kızıyla konuştuğunu görmek nedir?
Rüyada teyze kızıyla konuştuğunu görmek nedir?
Rüyada teyze kızı ile konuştuğunu görmek, rüya sahibinin aile veya çevresinden birinin yardıma ihtiyacı olduğu anlamına gelir. Ancak kişi, yardımda bulunmaz ve bu nedenle karşısındaki kişi ile arası açılır. Böyle bir rüyayı gören kişinin anne tarafından akrabaları ile arası açılır ve istenmeyen dedikodular duyar.
Dayı ve amca eşlerine ne denir?
Dayı ve amca eşlerine ne denir?
dayı ve amcaların eşlerine yenge denir.
Ablamın eşine ne denir?
bildiğin enişte . ama nedense ablanın kocasına enişte demek çok daha yakışır gibi. kız kardeşin kocası böyle ufak olurmuş gibi sanki… bilemedim… adıyla hitap edilir genelde. o yüzden cevap verirken genelde "efendim abla/abi" der.. damat dersin.