Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşım ben yılardır bu işin içindeyim piyasadaki paralı parasız M3U Iptv player adına ne varsa bilirim hepsini test ettim yerli yabancı bişey bırakmadım ama üzretsiz bol alternatifli M3U izlemek istiyorsan Size bir TV Box tavsiye edeceğim FPRMULER Z11 PRO MAX BT1 EDİTİON içinde gömülü MYTVONLİNE 3 İptv Player ile geliyor dehşet bir şey böyle güzel bir şey hayatımda görmedim. fiyetı 8000 TL 3-4 taksit alabiliyorsunuz inceleme videosu bırakıyorum bakarsınız.
Eyw kardeşim. Bende iki TV var birine mi box takılı. Ekstradan bi box daha almak istemiyorum ara sıra diğer TV yi izlemek zorunda kalıyoruz. Belki maliyetsiz bir yol buluruz dedim ama sanırım nafile
Eyw kardeşim. Bende iki TV var birine mi box takılı. Ekstradan bi box daha almak istemiyorum ara sıra diğer TV yi izlemek zorunda kalıyoruz. Belki maliyetsiz bir yol buluruz dedim ama sanırım nafile