Modoratör
New member
TLC Temizlik hastaları ne zaman?
Temizlik takıntılı Gemma her hafta 25 saat temizlik yapıyor.Temizlik benim işim kaç sezon?
Temizlik benim işim kaç sezon?Temizlik Benim İşim yayından kaldırıldı. 5 yıldır FOX TV ekranlarında yayınlanan fenomen yarışma programı Temizlik Benim İşim yeni sezonda yayında olmayacak.
Bugün temizlik benim işim var mı?
Temizlik Benim İşim hafta içi her gün 14.00'te FOX'ta!2021 temizlik benim işim ne zaman başlayacak?
2021 temizlik benim işim ne zaman başlayacak?Yapımcılığını Talya Prodüksiyon'un ve sponsorluğunu Vanish'in üstlendiği "Temizlik Benim İşim" yarışmasının ilk bölümü, 19 Ağustos Pazartesi saat 14.00'te FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.
Temizlik Avcıları neden bitti?
"Yeni sezonda yeni yüzlerle devam etmemizim nedeni TLC ailesi olarak bizim de en az sizin kadar sevdiğimiz Temizlik Avcıları'ndan bazılarının kendilerine farklı bir yol seçerek ilerlemek istemesi olmuştur."Temizlik Avcıları ne zaman başlayacak?
Temizlik Avcıları ne zaman başlayacak?İşte detaylar… Temizlik takıntısı olan üç kişinin tanımadıkları evlere giderek temizlik yapması formatına sahip olan Temizlik Avcıları her cumartesi 19:30'da ekranlara gelen uyarlama bir yapım.
Temizlik benim işim de dış ses kimdir?
Zuhal Topal'la Sofrada programında ve Temizlik Benim İşim programında şu an dış ses olan ve Mikser olarak da tanınan Aydoğan Temel, 1 Ocak 1966'da Balıkesir Bandırma'da dünyaya geldi ve 55 yaşındadır.Temizlik benim işim Kadir evli mi bekar mı?
Temizlik benim işim Kadir evli mi bekar mı?Kadir Ezildi'nin bekar olduğu biliniyor. Temizliğin yanında düzen konusunda da takıntısı olan Kadir Ezildi, kazandığı tüm parayı da temizlik malzemeleri ve ev dekorasyonu için harcıyor. Temizliği bazen abarttığını kaydeden Kadir Ezildi, temiz olsunlar diye çiçekleri de çamaşır suyu ile yıkadığını kaydediyor.
Kadir Ezildinin programı saat kaçta başlıyor?
Hafta İçi Her Gün 13.00 – Yeni Bölüm.Fulya ile Umudun Olsun saat kaçta?
Fulya ile Umudun Olsun saat kaçta?Hafta İçi Her Gün 16.30 – Canlı Fulya ile Umudun Olsun 215.
En hamarat benim ne zaman başlıyor?
En Hamarat Benim her gün saat 13:00 itibarıyla Fox TV'de başlıyor. Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim başladı. Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi'nin sunacağı "En Hamarat Benim" hafta içi her gün FOX ekranlarında yer alıyor.Temizlik Programı Kadir hangi kanalda?
Temizlik Programı Kadir hangi kanalda?Temizlik Benim İşim Programı Temizlik güneşi Kadir Ezildi! FOX.
Temizlik Avcıları kaç bölüm sürdü?
Temizlik Avcıları, İngiliz yapımı Obsessive Compulsive Cleaners adlı İngiliz yapımı programdan uyarlanmıştır. Programın 15 Haziran 2019 tarihinde bitmiş ilk sezonu 5 bölüm sürmüş olup, kadrosunda Arzu Nar Gül, Hülya Yavuz Seçen ve Kadir Ezildi'yi içermiştir.Temizlik Avcıları bitti mi?
Temizlik Avcıları bitti mi?Temizlik Avcıları gerçek mi?
programın orijinali ingiltere kaynaklı obsessive compulsive cleaners programıdır. türkiye'de çeşitli kanallarda yayınlanmış bir programdır ve benim gibi takip edeni ve meraklısı boldur.Temizlik benim işim 2021 ne zaman başlıyor?
Temizlik benim işim 2021 ne zaman başlıyor?Fox Tv temizlik benim işim bugün neden yok?
Ekranların fenomen yarışması Temizlik Benim İşim bitti. FOX ekranlarında devam eden yarışam programı için kanal yönetimi flaş bir karar alarak programı yayından kaldırma kararı aldı. Yeni sezonda Temizlik Benim İşim ekranlarda yer almayacak.Temizlik benim işim e ne oldu?
Temizlik benim işim e ne oldu?Programın takipçileri Temizlik Benim İşim neden yok final mi yaptı sorularına yanıt aramaya başlamıştı. Beklenen açıklama kanaldan geldi. Kanalın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre programın yeni bölümleri dijital kanal üzerinden yayına devam edecek.
Temizlik Avcıları devam ediyor mu?
Temizlik Avcıları hem 2019'a veda ediyor hem de geride kalan 2. sezonun ardından durum değerlendirmesi… "Temizlik Avcıları Uzmanlık Testi" yarışmamızın kazananları belli oldu.Kadirin programı hangi kanalda?
Kadirin programı hangi kanalda?Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim başladı. Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi'nin sunacağı "En Hamarat Benim" hafta içi her gün FOX ekranlarında yer alıyor.