Trabzon’a İstiklal Madalyası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.073.644
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2025 14:33

68a85596f33c424376402194.jpg

TBMM Şeref Holü'nde düzenlenen törenle Trabzon'a İstiklal Madalyası takdim edildi.

Törende TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tarafından Trabzon Valisi Aziz Yıldırım'a, Trabzon'un İstiklal Madalyası Beratı ile İstiklal Madalyası verildi. Takdim töreninde konuşma yapan Kurtulmuş, özetle şunları söyledi:

PAZARLIK YAPILMADI

"Terörsüz Türkiye olarak ortaya koyduğumuz, 100 yıllık Cumhuriyet tarihimizin 50 yılını işgal eden ve maalesef ülkemizin ayaklarına bir pranga gibi vurulan terörün sona erdirilmesi ve tam manasıyla birliğin, beraberliğin, kardeşliğin sağlanması için büyük bir çabanın içerisindeyiz. Trabzonluların milli konulardaki hassasiyetlerini bildiğim için onların önünde söylüyorum: Şundan rahat ve emin olun, birilerinin kafa karıştırmasına müsaade etmeyin; bu süreç içerisinde terör örgütüyle hiçbir pazarlık yapılmamıştır ve bundan sonra da yapılmayacaktır. Şehitlerimizin ruhunu muazzep edecek hiçbir adım atılmamıştır ve atılmayacaktır.

EREN BÜLBÜL VURGUSU

Trabzon'un unutulmaz evladıEren Bülbül'ün hakkını, hukukunu ihlal edecek hiçbir söze fırsat verilmeyecektir ve inşallah terör örgütünün fesih kararı alması, silahlarını bırakmaya başlamasıyla birlikte Türkiye siyaseti olarak,TBMMolarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz.İşimizin zor olduğunun farkındayız ancak Türkiye bir daha terör belasıyla uğraşmayacak, elin oğlu bu ülkenin evlatlarına karşı sinsi planlar içerisinde olmayacak, olamayacak, bunun için gayret sarf ediyoruz. İnşallah bu milletin çocukları bir daha şehit olmayacak, ölmeyecek."

Kaynak: Hürriyet

Son dakika... Balıkesir'de 4.3 büyüklüğünde deprem

1. Konular

1. 1.274.097
  2. Mesajlar

1. 1.671.252
  3. Kullanıcılar

1. 31.325
  4. Son üye

Geri
Üst Alt