Trabzon'da Kadın Girişimcilere E-ticaret Eğitimi Verilecek

Beşiktaş, Lisa Berkani'yi Kadın Basketbol Takımına Kattı!

<
Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
trabzon-da-kadin-girisimcilere-e-ticaret-ve-18789776_amp.jpg

Trabzon'da 24 kadın girişimci, e-ticaret ve dijital pazarlama alanında eğitim aldı. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından yapılan açıklamaya göre, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından desteklenen "Kadın İstihdamı ve Girişimciliği Teknik Destek Programı" kapsamında gerçekleştirilen "Kadın Girişimciler için e-Ticaret ve Dijital Pazarlama Yönetimi Projesi" eğitimi başarıyla tamamlandı.

Eğitim programı, katılımcılara "Dijital Pazarlamaya Giriş", "Marka Oluşturma ve Patent", "Pazar Yerleri Aracılığı ile e-Ticaret", "e-Ticaret Sitesi Yönetimi", "Ürün Görselleştirme ve Fotoğrafçılık", "Dijital ve Sosyal Medya Pazarlama Yönetimi", "Müşteri İlişkileri Yönetimi", "Finansal Yönetim ve Vergilendirme" konularında 10 gün süren, toplam 40 saatlik eğitim sunuldu.

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, kadın girişimcilerin deneyimlerini paylaştığı eğitim sertifika töreninde şunları belirtti: "Her bir kadının benzersiz bir hikayesi var. Bu eğitimle kendilerini geliştiren kadın girişimcilerimizin gelecekte daha büyük başarılar elde edeceğine inanıyorum. Aldığımız geri bildirimler eğitimin oldukça başarılı geçtiğini gösterdi. Bu yüzden önümüzdeki dönemlerde daha kapsamlı eğitimler düzenlemeyi planlıyoruz. Amaç, Trabzon'daki kadın girişimcilere destek olmak ve onların şirketlerinde fark yaratan başarı öykülerine imza atmalarını sağlamaktır."

DOKA Genel Sekreteri Kemal Akpınar ise bu yıl ajanslarının odak noktasının kadın istihdamı ve girişimciliği olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: "Girişimcilik ve yeni trendler günümüzde hızla konuşulan konular arasında yer alıyor. Dijital dönüşüm, yapay zeka ve yeşil dönüşüm gibi kavramlar öne çıkıyor. Bu trendleri kadın girişimciliğiyle harmanlayarak, kadın girişimcilerimizin yeteneklerini ve şirketlerini geliştirmelerine yardımcı olmamız gerekiyor. Projelerimiz aracılığıyla uyumlu destekler sunarak özellikle yeşil dönüşüm alanında özel sektöre destek vermeyi hedefliyoruz."

Beşiktaş, Lisa Berkani'yi Kadın Basketbol Takımına Kattı!

Geri
Üst Alt