Editör
Yeni Üye
Türk Ünlüler hangi parfümü kullanıyor?
Ünlü kadınların kullandığı kokusu sizi mest edecek 10 parfüm…
- 2) Hadise – Calvin Klein Beauty.
- 3) Gigi Hadid – Tom Ford Black Orchid.
- 4) Elçin Sangu – Dior Poison Girl.
- 5) Nesrin Cavadzade – YSL marka.
- 6) Dua Lipa – YSL Beauty Libre Intense.
- 7) Çağla Şikel – Amouage Honour.
- 8) Hülya Avşar – COCO Chanel OPİUM.
Acun Ilıcalı hangi parfümü kullanıyor?
Acun Ilıcalı : Terre d'Hermes ( TF – Tobacco Vanille de kullanıyor biliyorum). Kimi yabancı ünlülerin kullandığı parfümler : Clint Eastwood : Creed G.I.T.
Brad Pitt hangi parfümü kullanıyor?
Brad Pitt hangi parfümü kullanıyor?
Brad pitt Lorenzo villoresi musk kullanırmış.
Seda Sayan hangi parfümü kullanıyor?
Seda Sayan hangi parfümü kullanıyor?
Kozmetik ve bakım ürünleri ile yakından ilgilenen sanatçı Seda Sayan 'ın kullandığı parfüm Christian Dior.
Delina nasıl bir koku?
meyveli ve hafif eksimtrak bir pembe gul kokusu diyebilirim kendisi icin. cok kalici. taze ve ferah bir parfum. tatli ama fazla baymiyor.
Eda Ece hangi parfümü kullanıyor?
Parfums De Marly Delina Edp 75 ml Parfüm
Koku Tipi | Çiçeksi
Parfüm Mililitre | 75 ml
Parfüm Türü | EDP
Demet Akalın hangi parfümü kullanıyor?
Demet Akalın hangi parfümü kullanıyor?
Demet Akalın'ın kullandığı parfüm Gucci Bloom.
Sinem Kobal hangi parfümü kullanıyor?
Sinem Kobal hangi parfümü kullanıyor?
Parfüm olarak Armani Code kullanıyorum; kokusunu çok seviyorum. Dudak nemlendiricisi olarak genelde Nivea kullanıyorum.
Angelina Jolie hangi parfümü kullanıyor?
1. Angelina Jolie – Carolina Herrera. Angelina'nın parfüm tercihi meyveli ve limoni üst notalara sahip Carolina Herrera.
Justin Bieber hangi parfümü kullanıyor?
Harlow'a göre ünlü şarkıcı, kakao yağı ve limon gibi kokuyor. The Ellen Show'da konuşan Justin Bieber, eşi Hailey Baldwin'in Ariana Grande'nin parfümlerinden birini kullandığını söylemişti.
Selena Gomez hangi parfümü kullanıyor?
Selena Gomez hangi parfümü kullanıyor?
SELENA GOMEZ Ünlü yıldızın en sevdiği parfümlerden biri meyve notaları içeren Marc Jacobs'un Daisy adlı parfümü…
Cashmeran nasıl kokar?
Cashmeran nasıl kokar?
kokusunu tarif etmek gerekirse, çok zengin, sıcak kokulu bir misk ve amber, tatlı kokulu çiçek nüansları, ve sıcak odun nüansları diyebiliriz.
Delina parfüm ne kokusu?
uzun zamandır başlığını girmek istiyorum ancak bir yandan da bu kokuyu kimseler bilmesin istiyorum. 2009 yılında kurulan fransız niche parfüm markasının 2017 yılında piyasaya sürdüğü delina, içeriğindeki raven ve litchi'nin ekşiliği türk gülü ve şakayık ile mükemmel bir birleşim içinde.
Bella Hadid hangi parfümü kullanıyor?
Tutkusu ve baştan çıkarıcılığına Bella Hadid'le yeniden hayat veren Dylan Blue Pour Femme, karşı konulmaz çiçeksi, meyvemsi ve odunsu notaların egzotik dansı… Versace, Dylan koleksiyonunu Akdeniz'de bir tatille yeniden ziyaret ediyor.
Hadise hangi parfümü kullanıyor?
Hadise hangi parfümü kullanıyor?
Ünlü oyuncu Elçin Sangu, Dior Poison Girl parfümünü tercih ederken; Beren Saat, Givenchy Ange ou Demon le Secret parfümünü kullanıyor. Hadise ise, Calvin Klein Beauty parfümünü kullanmayı tercih ediyor.