haberci
Meraklı Üye

Sivas'ın Ulaş ilçesinde öğrenim gören 877 öğrenci, karne sevinci yaşadı. İlçenin Kaymakamı Esad Mücahit Eskimez, Ulaş İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerle birlikte coşkuyla kutladı.
Karne dağıtım töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Karacalar'la birlikte sınıfları dolaşan Eskimez, öğrencilere tatillerini dinlenerek geçirmelerini, eksik oldukları konuları gözden geçirmelerini ve bol bol kitap okumalarını önerdi. Ayrıca öğrencilere, ailelerine ve öğretmenlere keyifli tatiller dileyerek güzel bir yaz geçirmelerini temennisinde bulundu.
Karacalar ise tatil sürecinde çocukların zamanlarını iyi değerlendirmeleri gerektiğine vurgu yaparak, velilerden karnesi zayıf olan öğrencilere karşı anlayışlı olmalarını istedi. Her öğrencinin takdiri hak ettiğini belirten Karacalar, "Öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin büyük emeği var. Tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyor, harika bir yaz tatili geçirmelerini diliyorum" dedi.