Son Konular

Ulaş İlçesinde 877 Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı

Credits
1.241.641
ulas-ta-877-ogrenci-karne-heyecani-yasadi-18771034_amp.jpg

Sivas'ın Ulaş ilçesinde öğrenim gören 877 öğrenci, karne sevinci yaşadı. İlçenin Kaymakamı Esad Mücahit Eskimez, Ulaş İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerle birlikte coşkuyla kutladı.

Karne dağıtım töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Karacalar'la birlikte sınıfları dolaşan Eskimez, öğrencilere tatillerini dinlenerek geçirmelerini, eksik oldukları konuları gözden geçirmelerini ve bol bol kitap okumalarını önerdi. Ayrıca öğrencilere, ailelerine ve öğretmenlere keyifli tatiller dileyerek güzel bir yaz geçirmelerini temennisinde bulundu.

Karacalar ise tatil sürecinde çocukların zamanlarını iyi değerlendirmeleri gerektiğine vurgu yaparak, velilerden karnesi zayıf olan öğrencilere karşı anlayışlı olmalarını istedi. Her öğrencinin takdiri hak ettiğini belirten Karacalar, "Öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin büyük emeği var. Tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyor, harika bir yaz tatili geçirmelerini diliyorum" dedi.

CHP Lideri Özgür Özel, YKS Öğrencilerine Başarılar Diledi!

Benzer Konular

Gaziantep'in Nizip ve Araban ilçelerinde öğrenciler karne sevinci yaşadı. Nizip ilçesinde bulunan Fatma Alkan İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım töreninde öğrenciler, aileleri eşliğinde sevinçli anlar yaşadı. Öğrenciler, öğretmenlerinden karne ve başarı sertifikalarını almanın mutluluğunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Samsun, Çorum, Amasya, Tokat, Sinop, Çankırı ve Kastamonu illerinde 2024-2025 eğitim öğretim yılı, coşkuyla kutlanan karne törenleriyle sona erdi. **Samsun** Samsun'da 22 bin 584 öğretmen ve 262 bin 443 öğrenci, 1062 okulda karne heyecanı yaşadı. TOBB İlyas Kılıç Mesleki ve Teknik Anadolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
**Trabzon** Trabzon ilinde 605 okulda eğitim gören 138 bin 774 öğrenci, karnelerini almanın mutluluğunu yaşadı. Vali Aziz Yıldırım, Soğuksu İstiklal İlkokulu'nda düzenlenen törende öğrencilere hitap ederek eğitimin önemine vurgu yaptı ve ardından karnelerini dağıttı. **Rize** Rize ilinde 56...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Trakya Bölgesi'nde Öğrenciler Karne Heyecanı Yaşadı Trakya'da öğrenciler, okullarında düzenlenen karne törenleri sonrasında yaz tatiline girdi. Edirne'de Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Şükrüpaşa İlkokulu'nda gerçekleşen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerle sohbet etti ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Bingöl'de eğitim gören 57 bin 697 öğrenci, 367 okulda karnelerini aldı. Vali Ahmet Hamdi Usta, karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerle bir araya geldi. İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel ile birlikte Mimar Sinan İlkokulu'nu ziyaret eden Vali Usta, öğrencilere karnelerini ve hediyelerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  1. Konular

1. 1.281.804
  2. Mesajlar

1. 1.680.251
  3. Kullanıcılar

1. 31.890
  4. Son üye

Geri