Unlu oyuncular hangi universiteden mezun?

Mesleki Gelisim girisimcilik nedir?

Biyoteknoloji mezunu nerede calisir?

Modoratör

Yeni Üye
Credits
0

Ünlü oyuncular hangi üniversiteden mezun?

Nil Karaibrahimgil: Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. Murat Dalkılıç: Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nde okuyor. Sertab Erener: İstanbul Devlet Konservatuarı'ndan mezun oldu. Serdar Ortaç: Bilkent Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde okudu.

Hangi ünlüler üniversite okumadı?

Farklı Nedenlerle Eğitim Hayatına Devam Edememiş 15 İlkokul Mezunu Ünlü
- Fatma Girik. Ailesine yardımcı olmak için ilkokul ikinci sınıfta okulunu bırakmak zorunda kalmış.
- Sibel Can – Okuryazar.
- 3. Doğuş – Okuryazar.
- Ahu Tuğba.
- Ebru Gündeş
- Yıldız Tilbe.
- 7. Güzide Duran – Okuryazar.
- 8. Seda Sayan.

Hangi ünlüler lise mezunu?

Hangi ünlüler lise mezunu?
Serenay Sarıkaya, Antalya Saime Salih Konca Lisesi'nden mezun oldu. Nejat İşler, Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Berrak Tüzünataç, Koç Özel Lisesi'nden mezun oldu. Aslı Enver Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nden mezun.

Ece Hakim hangi bölüm mezunu?

Ece Hakim hangi bölüm mezunu?
Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alarak Emerson College'nin Pazarlama İletişimi Bölümü'nden mezun oldu.

Ebru Gündeş ilkokul mezunu mu?

Ankara'da Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu'nda okudu. Ailesiyle birlikte İstanbul'a gelen Ebru Gündeş, maddi imkansızlıkları yüzünden öğrenimini yarım bırakmak zorunda kaldı.

Ece Hakim Harvard'da ne okuyor?

"HARVARD'A GİTMEK HAYALİMDİ" Psikoloji bölümü eğitimini tamamlayan oyuncu, "Lisedeki en yakın arkadaşım bana bu ayıcığı hediye ettiğinden beri Harvard'a gitmek benim hayalimdi. Bugün Harvard'dan mezun oldum" diyerek müjdeli haberi sevenleriyle paylaştı. Genç oyuncuya tebrik mesajları yağdı.

Boğaziçi Tarih mezunları nerede çalışıyor?

Boğaziçi Tarih mezunları nerede çalışıyor?
Mezunlarımızın bir bölümü sosyal ve beşeri bilimlerde akademik kariyere yönelirken, diğer mezunlarımız saygın yayınevlerinde editörlük, medya ve reklam şirketlerinde yöneticilik, özel ve devlet kurumlarında öğretmenlik görevlerinde bulunmaktadır.

Nil Karaibrahimgil Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun olmuştur. Murat Dalkılıç Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nde eğitim almaktadır. Sertab Erener İstanbul Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olmuştur. Serdar Ortaç ise Bilkent Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde okumuştur.

Ece Hakim ise üniversite eğitimini Emerson College'un Pazarlama İletişimi Bölümü üzerine alarak mezun olmuştur. Ebru Gündeş'in eğitim hayatı Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu'nda başlamış, ancak ailesiyle İstanbul'a geldikten sonra maddi sıkıntılar nedeniyle eğitimini yarım bırakmak zorunda kalmıştır.

Serenay Sarıkaya Antalya Saime Salih Konca Lisesi'nden mezun olurken, Nejat İşler Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Berrak Tüzünataç Koç Özel Lisesi'nden, Aslı Enver ise Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nden mezun olmuştur.

Yukarıdaki bilgileri göz önünde bulundurarak, ünlülerin eğitim hayatları ve mezuniyetleri hakkında detaylı bilgi verdim. Eğer başka sorularınız varsa memnuniyetle cevaplayabilirim.

Mesleki Gelisim girisimcilik nedir?

Biyoteknoloji mezunu nerede calisir?

1. Konular

1. 1.283.036
  2. Mesajlar

1. 1.684.385
  3. Kullanıcılar

1. 32.303
  4. Son üye

Geri
Üst Alt