haberci
Efsanevi Üye

Sosyal medya dünyasının tanınmış ismi Nihal Candan, anoreksiya nervoza hastalığıyla mücadele ederken sağlık durumu hızla kötüleşti. Son gelişmelere göre genç fenomen, 23 kiloya kadar düşerek yoğun bakıma alındı. Ancak merak edilen soru hala cevapsız: Nihal Candan hayatta mı?
Nihal Candan'ın sağlık sorunları, cezaevi günlerinde ortaya çıkmaya başladı. Anoreksiya nervoza teşhisi konulan Candan, bu hastalığın pençesinde zorlu bir mücadele veriyor. Anoreksiya, kişinin yeme alışkanlıklarını reddetmesine ve aşırı kilo kaybına neden olan ciddi bir rahatsızlık.
Üzücü bir haberle sarsılan takipçiler, Nihal Candan'ın anoreksiya hastalığına yenik düştüğünü öğrendi.
Gülnihal Candan olarak bilinen sosyal medya fenomeni, 15 Haziran 1995'te Mersin'de doğdu ve İstanbul'da eğitim gördü. Halen Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenci olan Candan, ilk kez 2014 yılında TV8'de yayınlanan Bu Tarz Benim yarışmasıyla ekranlara adım attı. Programda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Candan, sonrasında Survivor 2016 gibi önemli yapımlarda da yer aldı.
Nihal Candan'ın bir de Bahar Candan adında 1997 doğumlu bir kız kardeşi bulunmaktadır. Bahar Candan da kardeşi gibi televizyon dünyasında kendine önemli bir yer edinmiştir.
Son Dakika: Anoreksiya ile mücadele eden sosyal medya fenomeni Nihal Candan'ın sağlık durumu ağırlaşmıştı. 23 kiloya kadar düşen genç isim, geçtiğimiz günlerde yoğun bakımdaydı. Peki, Nihal Candan öldü mü?