Son Konular

Unutkan Öğrenci Sınavı Son Dakikada Yetişti!

Credits
1.241.641
white.jpg

Şanlıurfa'da Sınav Heyecanı: Kimliğini Unutan Öğrenci Son Anda Yetişti

Şanlıurfa'da düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek olan bir öğrenci, sınav salonuna giriş için kimliğini yanında unuttuğunu fark etti. Bu durum karşısında öğrenci büyük bir endişe yaşayarak göz yaşlarına boğuldu. Panikleyen genç kız, çevresindekilerin yardımıyla sakinleştirilmeye çalışıldı ancak bir süre sonra baygınlık geçirerek yere yığıldı. Kimliğinin yetiştirilmesiyle son dakikada sınava yetişen öğrenci, salona alındı.

Yüzbaşı Ali Saip Ursavaş Anadolu Lisesi'nde sınava girmek için hazırlanan M.Y. isimli öğrenci, kimliğini evde unuttuğunu fark ettiğinde yaşadığı endişe ve korku herkesi etkiledi. Etrafta telaşla koşturan genç kız, ailesi, sınav görevlileri ve çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Ancak durumun ciddiyeti karşısında baygınlık geçiren öğrenci, sınava yetişme umuduyla beklemeye başladı.

Olaya tanıklık eden duyarlı bir vatandaş, genç kızın yaşadığı bu zorluğa kayıtsız kalmadı. Hızla genç kızın evine giderek kimliğini alıp sınav binasına yetiştirdi. Kimlik son dakikada teslim edilerek M.Y. sınav salonuna alındı ve sınavını yapabildi.

Kimliği getiren vatandaş, "Elhamdülillah yetiştik" diyerek sevincini dile getirdi. Öğrencinin sınav heyecanı ve yaşadığı stres, son anda çözüme kavuşarak sınavını yapabilmesi herkesi sevindirdi.

Tekirdağ'da Botursal'ın Kurtarılma Operasyonu Hız Kesmeden Devam Ediyor

Erdoğan: İran'ın Tedbirleri Nefsi Müdafaa İlkesine Uygun ve Meşrudur.

Benzer Konular

Bodrum'un Gündoğan Mahallesi'nde, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) zorlu ikinci aşaması olan Alan Yeterlilik Testi'ne (AYT) yetişme kabusu yaşayan bir öğrenci, beklenmedik bir kahramanın yardımıyla sınav stresinden kurtuldu. Sınav için hazırlıklı bir şekilde evden çıkan C.K, Çırkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Muğla'nın eşsiz ilçesi Bodrum'da gerçekleşen olay, AYT sınavına girmek için evinden çıkan bir öğrencinin heyecan dolu yolculuğunu konu alıyor. Sınav binasına vardığında kimliğini evde unuttuğunu fark eden öğrenci, adeta dakikalarla yarışmaya başladı. Neyse ki, işler karışmadan hemen devreye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
Kimliğini unutan öğrenci, sınav hayalinden vazgeçmek zorunda kaldı Edirne'de bugün gerçekleştirilen TYT sınavına katılmak için okula gelen bir öğrenci, kimliğini evde unuttuğunu fark edince sınava giremedi. Sınav heyecanıyla okula giden genç, kimliğini bulamayınca büyük bir hayal kırıklığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Bayburt'ta Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na yetişmeye çalışan genç öğrenciye polis yardımı geldi. Sınav heyecanıyla kimliğini takside unutan Cihan Dumlupınar adlı öğrenci, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli Komiser Yalçın Görgün'ün yardımıyla sınava son dakikada yetişti. Sınavın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
SAMSUN'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) Yabancı Dil Testi (YDT) oturumuna yetişemeyen genç bir kadın, yaşadığı stres nedeniyle ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi'nde gerçekleşen YKS YDT oturumuna son dakikada yetişmeye çalışan Gül...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.801
  2. Mesajlar

1. 1.680.158
  3. Kullanıcılar

1. 31.881
  4. Son üye

Geri