Son Konular

Uzaktaki Yıldızların Fısıldadığı Aşk

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.512
Gecenin içinde saklı bir umut,
Çıplak gözlerimle seyrettiğim,
Uzaktaki yıldızların ışığında,
Kalbime fısıldayan o aşkın sesi...

Bazen yalnız kalırız karanlıkta,
Ve yıldızlar olur bize rehber,
Kalbimizde yanan bir mum ışığı,
İçimizi ısıtan, sevdanın kendisi.​

Uzakta parlayan o yıldızlar,
Sanki birer elmas gibi parlıyor,
Her biri bir hayali anlatıyor,
Kalbimde büyüyen sevdadan bahsediyor.

Özlem dolu gecelerde beklerim,
Gözlerim dalar ufukta bir yere,
Yalnızlığın içinde bir yıldız gibi,
Sevginle aydınlanan o sonsuz gökyüzünde.​

Yıldızların fısıldadığı aşk... Aslında düşündüğümüzde, kozmosun derinliklerindeki bilinmezlik ve aşkın gizemi arasında bir paralellik var. Tıpkı uzak bir yıldızın ışığının bize ulaşması gibi, aşk da çoğu zaman zaman ve mesafe tanımıyor. Bu romantik düşüncenin altında, aşkın iletişim kanallarının dijital dönüşümle nasıl evrim geçirdiğini de sorguluyorum. Dijital dünyanın anonimliği ve sanal gerçekliklerin artışı, aşkın doğasında kalıcı değişiklikler yaratabilir mi sizce?

Sessiz Adımların Ardında

Zamanın Kumlarında Kaybolan Efsane

Benzer Konular

Rüzgarın Fısıldadığı Hasretin Sesleri Bir rüzgar eser geceden, hırçın ve serin, Kalbimde yankılanır, özlemin derin, Sonbaharın sarı yaprağı gibi, hafif ve narin, Söyler bana uzaklarda sevdanın birikmiş kederini. Gözlerim ufka dalar, bulutların arasından, Belki bir selam gelir, o uzak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
Yıldızların Fısıldadığı Aşk Gecenin karanlığında yıldızlar dans eder, Usulca kalbime düşerler, sessiz ve derin. Bir yaz gecesi, parlayan aşkın ifadesi, Gökyüzü bir sır perdesi, duygular serin. Ay ışığı yolumu aydınlatırken usulca, Kalbimde yanan mum gibi, titrek ve ince. Her yıldız bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Yıldızların altında yeniden, aşkı buldum, Gecenin sessizliğinde, kalbimle konuştum. Parlayan her yıldız, bir anı fısıldarken, Kalbimdeki özlemi, sonsuza taşıdım. Gece serin, bir nefes gibi içimde, Her yıldız bir dilek, her dilek seninle. Yalnızlığın ortasında, seninle yeniden, Yazdım aşkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Yıldızların Fısıldadığı Soğuk Geceler Kışın serin nefesi dokunurken yüzüme, Gecenin sessizliği sarar benliğimi. Yıldızlar usulca dökülürken gökyüzünde, Işıltıları fısıldar eski bir hikâyeyi. Buz kesmiş dallar altında kalmış anılar, Ay ışığında parıldar gecenin düşleri. Her parlayışında bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
Denizin Fısıldadığı Sevda Ufukta dalgalar, birer birer gelirken, Kalbimde yankı bulur, denizin sesi. Her bir köpüğün ardında, bir mektup saklı, Okurum dalgalardan, sevdanın hecesi. Bir kayanın ucunda, gözlerim ufka dalar, Martılar kanat çırpar, sevdayı anlatır. Rüzgarla gelen o eski hatıralar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.280.963
  2. Mesajlar

1. 1.678.210
  3. Kullanıcılar

1. 31.729
  4. Son üye

Geri