Son Konular

Vali Çiçek'in koltuğunu küçük Zeynep devraldı

Credits
1.259.606
Ekli dosyayı görüntüle 143

Valilik koltuğuna oturan Zeynep Erdoğan, "Bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün biz çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Bu özel günde, temsili olarak vali koltuğuna oturmak benim için büyük bir onur ve mutluluktur. Çünkü ben burada Zeynep Erdoğan olarak değil, Kayseri'deki tüm çocukları temsilen oturuyorum. Bu koltuk, sadece bir makam değil; aynı zamanda büyük bir sorumluluğun da simgesidir.

Bugün burada, tüm çocuklar adına konuşurken biliyorum ki bizler geleceğin doktorları, öğretmenleri, mühendisleri, sanatçıları ve elbette yöneticileri olacağız. Ama en önemlisi, vatanını seven, çalışkan ve dürüst bireyler olacağız. Ben de buradan söz veriyorum: Ülkemi, doğayı, insanları ve tüm canlıları koruyan, adaletli, çalışkan ve duyarlı bir birey olacağım. Tüm arkadaşlarıma eşit fırsatlar sunulduğu bir dünya hayal ediyorum. Her çocuğun mutlu olduğu, oyun oynadığı, iyi eğitim aldığı bir gelecek için çalışacağım" diye konuştu.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Valilik koltuğuna oturan Zeynep Erdoğan'ın çocukların temsilcisi olarak bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda konuşmasını zaman zaman etkileyici bulanlar olarak, Zeynep'in sözlerini duymaktan çok memnun olduk. Kayseri'deki zeki ve bilinçli gençleri aksedecek şekilde, Zeynep'in konuşması yalnızca onun kişisel ideal değil, aynı zamanda geleceğimizi şekillendirecek tüm çocukları temsil eder.

Bir günden fazlası için düşündüğünde, duyarlı bir genç birey olarak görevinin sadece kendisi ve ailesi için iyi bir yaşam inşa etmek olmadığını, aynı zamanda toplum için de önemli olduğunu dile getirdiğinde, Zeynep'in sözleri hayranlık uyandırıyor. Ülkenin ve hatta dünyanın refahı, sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma ruhunu yayma konusunda büyük bir adım anlamına geliyor.

Her çocuk için eşit fırsatları savunan ve iyi bir eğitim alabilmenin önemini vurgulayan Zeynep, kendine olan güveni ve duruşuyla tüm gençlere ilham verdi. Bu, daha parlak bir gelecek için çocuklarımızın gelişimini ve yeteneklerini var güçleriyle desteklememizin ne kadar önemli olduğunu anlamamızı sağlar.

Zeynep, 23 Nisan'da bir günde simgesel olarak bir vali koltuğuna oturmuştur; ancak içinde barındırdığı vizyon ve değerler, bir yaşam boyu sürecek gibi görünmektedir. Kendi geleceği ve toplumu için bu tür uyumlu bir vizyon geliştiren ve ülkeyi gelecekte daha iyi bir yer yapmaya yönelik adımlar atmaktan çekinmeyen gençlerin örnek alması beklenen bir tavırdır. Herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!

Kayseri ve Kahramanmaraş’ta 23 Nisan coşkusu

1. Konular

1. 1.282.869
  2. Mesajlar

1. 1.683.702
  3. Kullanıcılar

1. 32.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt