Son Konular

Veterinerliğin puanı ne kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Selçuk Veterinerlik kaç bin?
Üniversitenin Veterinerlik Bölümü kontenjanı 150 kişidir. 2021 yılında Veterinerlik Bölümüne 150 kişi yerleşmiştir.

Veteriner hangi bölümden alıyor?
Hayvan biyolojisi hakkında detaylı eğitim verilmektedir. Veterinerlik bölümü 5 yıllık lisans bölümüdür. Veterinerlik eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilere "Veteriner Hekim" unvanı verilir. Veterinerlik bölümünü tercih etmeyi düşünen öğrenciler için sadece hayvanları çok sevmeleri yeterli bir durum değildir.

Bursa Uludağ Veterinerlik kaç bin?
Üniversite Bursa ilimizde yer almaktadır. Üniversitenin Veterinerlik Bölümü kontenjanı 110 kişidir. 2021 yılında Veterinerlik Bölümüne 110 kişi yerleşmiştir.

Veteriner Hekim kaç yıllık?
Veteriner Fakültesi beş yıllık eğitim süresine sahiptir ve mezunlarına yüksek lisans düzeyinde "Veteriner Hekim" diploması verilir.

Selçuk Veterinerlik kaç yıl?
Fakültede eğitim süresi 5 yıl (10 yarıyıl) olup, mezunlarına yüksek lisansa eş değer lisans diploması vermektedir. İlk 4 yıl teorik ve pratik eğitim birlikte yürütülürken son 1 yılda intörnlük veya olgunlaşma eğitimi adı altında pratik ve uygulama ağırlıklı bir eğitim verilmektedir.

Selçuk Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik kaç bin?
Selçuk Üniversitesi , Devlet , Beslenme ve Diyetetik (Fakülte) Bölümü , Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinde yer alan bir bölümüdür. Üniversite Konya ilimizde yer almaktadır. Üniversitenin Beslenme ve Diyetetik (Fakülte) Bölümü kontenjanı 80 kişidir.

Veteriner sözel mi sayısal mı?
Veterinerlik Bölümü, öğrencilerin TYT ve AYT sınavlarından aldığı sayısal puan yürüne göre öğrenci alıyor. Bu bölümde okuyacak kişilerin sayısal becerisinin yüksek olması gerekir.

Veteriner eşit ağırlık mı?
Evet, MF puan türünden alıyor.

S

KURŞUN KALEM İLE ÇİZİLEN KIYAFET NASIL TEMİZLENİR?

S

Gaz sıkışması neden olur? Gaz sıkışmasına ne iyi gelir?

1. Konular

1. 1.282.786
  2. Mesajlar

1. 1.683.571
  3. Kullanıcılar

1. 32.196
  4. Son üye

Geri
Üst Alt