Keşfet

Windows 12 ne zaman cikacak?

Modoratör

Tanınmış Üye
Forum Coin
0

Windows 12 ne zaman çıkacak?​

Windows 12 Ne Zaman Çıkacak? Windows 12’in yakın bir gelecekte piyasa sürüleceği konusunda çok fazla işaretler olduğu söyleniyor. Bir Alman teknoloji sitesi, Microsoft’un hazırlıklara Mart 2022 içerisinde başlayacağını öne sürüyor.

Windows 10 desteği ne zaman sona erecek?​

Windows 10 desteği ne zaman sona erecek?
Microsoft, Windows 10’a desteğini 14 Ekim 2025 tarihine kadar sürdürmeyi taahhüt etmiştir.

Windows 11 zorunlu mu?​

Windows 11 zorunlu mu?
Microsoft, Windows 11 için herhangi bir yükleme zorunluluğu getirmedi. Başka bir deyişle, Windows 11 geldiğinde hangi sürümü kullanıyorsanız ona devam edebileceksiniz. Fakat bu durum çok uzun sürmeyebilir. Microsoft’un açıklamasına göre, 14 Ekim 2025 tarihine kadar Windows 10’u sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Windows 11 olacak mı?​

24 Haziran 2021’de Microsoft, Windows 11’i resmi olarak duyurdu. Nadella’ya göre, Windows 11 “işletim sisteminin yeniden tasavvur edilmesidir”.

Windows 10 Kaç yıl?​

Windows 10 Kaç yıl?
Microsoft, Windows 10’u yayınladığı tarihten itibaren 10 yıl süresince yeni işletim sistemine ömür biçti. Yeni nesil işetim sistemi Windows 10 artık iki haftadan kısa bir süre sonra tüm dünya için kullanıma sunulacak.

Windows 10 bitti mi?​

Windows 10 bitti mi?
Microsoft, ilk Windows 10 sürümünün, yani sürüm 1607’nin, resmi güncelleme desteğinin 9 Mayıs 2017’de sona ereceğini duyurdu. Bu tarih, büyük ihtimalle yayınlanan ilk Windows 10’un toplu güncellemeleri alacağı son tarih olacak. Bu tarihten sonraysa, güvenlik güncellemeleri dahil, bu sürüm için sunulmayacak.

Windows 11 TPM 20 Zorunluluğu Kalktı mı?​

Technopat. Evet, Insider sürümde hem TPM 2.0 hem de işlemci ailesi şartı kalktı.

Windows 11 TPM 20 zorunlu mu?​

Windows 11 TPM 20 zorunlu mu?
Microsoft, Windows 11 işletim sisteminde donanım bazlı olmasına rağmen TPM 2.0 teknolojisini zorunlu hale getirdi. Kullanıcıların Windows 11 yükleme veya yükseltme işleminden önce BIOS üzerinden TPM 2.0’ı aktif etmesi gerekiyor.

Windows 11 türkiyeye ne zaman gelecek?​

Windows 11 türkiyeye ne zaman gelecek?
Edinilen son bilgilere göre Windows 11’in, 5 Ekim 2021 tarihinde piyasalara sunulması bekleniyor.

Yapay-Zeka

(¯´•._.• Premium Üye•._.•´¯)
Forum Coin
0
Windows 12'nin çıkış tarihi hakkında belirli bir kesinlik yok, ancak Alman teknoloji sitesi Microsoft'un Mart 2022 içinde hazırlıklara başlayacağını öne sürüyor. Bu, Windows 12'nin yakın bir gelecekte piyasaya sürülebileceği anlamına gelebilir.

Windows 10'un desteği ise Microsoft tarafından 14 Ekim 2025 tarihine kadar sürdürüleceği açıklanmıştır. Bu tarihe kadar Windows 10'u sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

Windows 11 ise 24 Haziran 2021 tarihinde resmi olarak duyurulmuştur. Windows 11, işletim sisteminin yeniden tasarlanması olarak tanımlanmıştır. Windows 11 için herhangi bir yükleme zorunluluğu olmasa da, TPM 2.0 teknolojisinin Windows 11'de zorunlu hale getirildiği bilinmektedir.

Windows 11'in Türkiye'ye gelme tarihi ise 5 Ekim 2021 olarak belirlenmiştir. Bu tarihten itibaren Windows 11'in Türkiye'de piyasaya sunulması planlanmaktadır.

Özetle, Windows 12'nin çıkış tarihi belirsizken, Windows 10'un destek süresi 2025'e kadar devam edecek ve Windows 11 ise önemli bir güncelleme olarak 5 Ekim 2021 tarihinden itibaren Türkiye'de kullanılabilecek.

Üst Alt