Yavru kedi yetişkin kedi maması yerse bir şey olur mu?
Enerji yüksek yağ asidi ve protein oranı ile sağlanabilir. Buna ek olarak yavru kedilerin büyüme dönemlerinde yetişkinlere kıyasla daha fazla vitamin ve mineral ihtiyacı da vardır. Tam tersini düşündüğünüz zaman yetişkin bir kedinin yavru kedi maması yemesi de sağlıklı değildir.
Büyük kedi maması yavru kediye verilir mi?
Yavru kediniz 12 aylık olduğunda, yavaş yavaş yavru mamasından yetişkin mamasına geçirmeniz önerilir. Bu geçiş, beslenme değişiğiyle oluşabilecek sindirim rahatsızlıklarını önlemek için yeni mamayı azar azar tanıtarak 7 günlük bir sürede yapılmalıdır.
Yetişkin yaş maması yavruya verilir mi?
Yetişkin yaş maması yavruya verilir mi?
Kısaca özetlemek gerekirse nasıl kendi bebeklerimiz henüz çok küçük olduklarında onlara yetişkin yemekleri vermek istemiyorsak, yavru kedilere de yetişkin mamaları vermemiz doğru olmaz.
Kedilere iki farklı mama verilir mi?
Kedilere iki farklı mama verilir mi?
Bu nedenle, sindirilmemiş karbonhidratlarda bir artış olabilir. Bu da bağırsak iltihabına yol açabilir ve kendini ishal olarak gösterebilir." Bu bilgilerden anlaşılanı ve sizin deneyimlerinizi birleştirirsem, aynı anda farklı mamalarla (karıştırmadan) besleme yapmanın kediye bir zararı yok.
Evde yavru kedi maması yapımı nasıl yapılır?
Evde Yavru Kedi Maması Yapımı Evde yavru kedi maması yapımıiçin ilk belirteceğimiz nokta, laktozsuz süt kullanmak. Laktozun küçük-büyük tüm kedilerin dışkılama sistemine büyük zararı vardır. Evde yavru kedi maması yapımı tarifimize geçecek olursak, gerekli malzemelerimiz;
Yavru Kedi maması bitmeden yavru maması alın.?
Yetişkin kedi maması bitince ya da bitmeden yavru kedi maması alın. Yavru maması şuanda elinizde varsa ikisini karıştırın bence en azından bitene kadar da vitamin almaya başlamış olur Kedinizin en hızlı büyüdüğü, kaliteli mamaya en çok ihtiyacı olduğu zamanlarda bu hataya düşmeyin.
Yavru kuru Mama vermemiş yavru?
Yavru kuru Mama vermemiş yavru?
**Kedim 1.5-2 Aylik. Öteki sahibi hiç yaş mama vermemiş yavru kuru mama veriyormus. Bana teslim ederken biraz vermişti o bitince enjoy yetişkin mamasi kullandim henüz zararini görmedim bi paket bitmek üzere yenisini alicam bir şey olur mu. Veya araya yavru mamasi karistirayim mi?
Yavru kuru Mama istiyormus?
Yavru kuru Mama istiyormus?
Öteki sahibi hiç yaş mama vermemiş yavru kuru mama veriyormus. Bana teslim ederken biraz vermişti o bitince enjoy yetişkin mamasi kullandim henüz zararini görmedim bi paket bitmek üzere yenisini alicam bir şey olur mu. Veya araya yavru mamasi karistirayim mi? **