haberci
Efsanevi Üye

Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından üretilen el yapımı ürünler, yaz aylarında Zafer Meydanı'nda sergilenecek.
Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada ürünlerin çoğunun kadınlar tarafından üretildiğini vurguladı. Sünnetçi, "Valiliğimizin himayesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Halk Eğitim Merkezlerimizde üretilen el yapımı ürünler, yaz sezonunda Zafer Meydanı'nda sergilenecek. Kadınlar ve kursiyerler tarafından hazırlanan takılar, tekstiller, ahşap süs eşyaları ve yöresel el sanatları gibi çeşitli ürünler, yerel ekonomiye destek olmanın yanı sıra geleneksel el sanatlarını da canlı tutmaya yardımcı oluyor" şeklinde konuştu. - AFYONKARAHİSAR
---
Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezi'nin el emeği göz nuru ürünleri, yaz mevsiminde Zafer Meydanı'nda görücüye çıkıyor.
Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada ürünlerin çoğunun kadınlar tarafından üretildiğine dikkat çekti. Sünnetçi, "Valiliğimizin himayesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen Halk Eğitim Merkezlerimizde üretilen el yapımı ürünler, yaz aylarında Zafer Meydanı'nda sergilenecek. Kadınlar ve kursiyerlerimizin elinden çıkan takılardan tekstil ürünlerine, ahşap süs eşyalarından yöresel el sanatlarına kadar geniş bir yelpazedeki ürünler, yerel ekonomiye katkı sağlamanın yanı sıra geleneksel el sanatlarını da canlı tutuyor" ifadelerini kullandı. - AFYONKARAHİSAR