Son Konular

Yesil hisse en yuksek kaci gordu?

Pegden yemek verilir mi?

En acimasiz firavun Kimdir?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
-225

Yesil hisse en yüksek kaçı gördü?

YESIL YATIRIM HOLDING – YESIL
Yeşil Holding ne iş yapar?
Yeşil Holding, Ortadoğu Enerji ile çevre dostu enerji üretimi yapmaktadır. Kemerburgaz Odayeri, Şile Kömürcüoda ve Kocaeli Solaklar sahalarında yenilenebilir enerji kaynaklarına endeksli Türkiye'nin en büyük çöp gazından (LFG) enerji üretimi yapan tesislerine sahiptir.

Yeşil yatırım Holding hisse hangi pazarda?

Yeşil Yatırım Holding A.Ş.'nin şirket paylarının Yakın İzleme Pazarı'ndan, Ana Pazar'a geçmesi için yaptığı başvuru, Borsa İstanbul tarafından değerlendirilerek 28/02/2018 tarihinden itibaren Ana Pazar'da işlem görmeye başlamasına karar verildi.
Yeşil Holding sahibi kimdir?
Engin Yeşil: Yap-kirala dönemine geçtik! Son yıllarda gayrimenkul yatırımlarıyla öne çıkan Yeşil Holding, otomotiv ve enerji sektörlerindeki girişimlerine odaklandı. 1 milyar TL ciroya sahip Yeşil Holdingin yönetim kurulu başkanı Engin Yeşil, "İnşaatta sıkıntı olmasa ciroyu ikiye katlardık" diyor.
Günlük
Yeşil Gayrimenkul battı mı?
Yeşil GYO iflas davası 9 Mayıs'a bırakıldı! Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı aleyhine açılan iflas davasının ilk duruşması 28 Şubat'ta görüldü. Bakırköy 8. İcra Hukuk Mahkemesi tahkikat duruşmasının 9 Mayıs 2019 tarihine bırakılmasına karar verildi.

Yeşil yatırım Holding ne üretiyor?

Yeşil Holding, çatısı altında inşaat, enerji, telekomünikasyon, hizmet ve üretim alanında Türkiye ve Amerika merkezli halka açık şirketler ve bağlı ortaklıkları bir arada bulundurmaktadır.
Yeşil Holding ne üretiyor?
Bugün Yeşil Holding, Gayrimenkul Geliştirme, İnşaat, Enerji, Üretim, Telekomünikasyon ve Hizmet sektörleri olmak üzere toplam beş ana sektörde faaliyet göstermektedir.

YGYO satılıyor mu?

Yeşil GYO, Innovia 2 projesindeki 17 adet konut niteliğinde bağımsız bölümün, tapu kayıt ve stok farklılıklarının giderilmesini teminen Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş.'ye KDV hariç toplam 6 milyon 757 bin 442 TL bedelle satılmasına karar verdi.
Yeşil ne zaman bölündü?
Yeşil GYO iflas davası 9 Mayıs'a bırakıldı! İcra Hukuk Mahkemesi tahkikat duruşmasının 9 Mayıs 2019 tarihine bırakılmasına karar verildi.
YGYO genel kurul ne zaman?
Şirketimizin 2020 yılına ait olağan genel kurul toplantısı 03.08.2021 tarihinde şirket merkezinde yapılacaktır.

Innovia 4 projesi ne durumda?

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesinin inşaatını durdurdu. Projeden ev alan binlerce vatandaş bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde toplanacak.
Innovia 4 projesi ne zaman başladı?
Daire teslimlerine Temmuz 2021 tarihinde başlanılacak ve Finansör Banka'nın bu projedeki garantör riski kapanacaktır. 4. İnnovia 4 Projesi inşaat imalat çalışmalarına başlanmıştır. Kat irtifakı kurulumu için arsa sahiplerinden vekâlet toplanması süreci devam etmektedir.

Engin Yeşil Kimdir?

Kamil Engin Yeşil Borova Yönetim Kurlu Başkanı oldu! Borova Yapı Endüstrisi tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan açıklamaya göre Kamil Engin Yeşil Borova Yönetim Kurlu Başkanı oldu. önetim Kurulu Üyeliklerine ise, Sn.Yaşar Altıparmak ve Sn.Hüseyin Kızanlıklı seçildi…

Geri
Üst Alt