Modoratör
Efsanevi Üye
Yetgene kimler başvurabilir?
MZV-MEF YetGen eğitim programına kimler katılabilir? YetGen'e lise öğrencisi veya lise mezunu olan; ön lisans veya lisans öğrenimi gören veya lisans öğreniminden mezun olan; yüksek lisans programına dahil olan herkes başvurabilir. Ek olarak, YetGen eğitimine daha önce katılmamış olunmasını önemsemekteyiz.
YetGen kaç kişi alıyor?
YetGen kaç kişi alıyor?
yetgen üniversite'de (bkz: mehmet zorlu vakfı) bursiyerleri ve (bkz: zorlu holding) çalışanlarının yakınları için 100, bu grubun dışında kalanlar için de 80 kişilik online başvuru kontenjanı açıldı.
YetGen ne yapar?
Yetkin Gençler, Prof. Dr. Erhan Erkut'un liderliğinde, MEF Üniversitesi ve Mehmet Zorlu Vakfı destekleriyle 2015 yılında kurulmuş bir farkındalık eğitimi programıdır. Kurulduğu ilk günden itibaren dünyayı değiştirme hayali ve isteği olan gençlere bu yolda ihtiyaçları olacak yetkinlikleri kazandırmaya çalışıyoruz.
YetGen kimin?
YetGen kimin?
Hakkımızda. Mehmet Zorlu Vakfı ve MEF Üniversitesi desteğiyle gerçekleştirilen YetGen, 2015 yılından beri Prof. Dr. Erhan Erkut'un liderliğinde, her sene kitlesini genişleterek lise ve üniversite öğrencilerine 21. yüzyıl yetkinliklerini geliştirme ve farkındalık eğitimi veriyor.
YetGen ücretli mı?
Eğitimimiz dolu dolu geçen 4 haftadan oluşmaktadır. Eğitimlerimizi genellikle Pazartesi ve Perşembe akşam saatlerinde gerçekleştirmekteyiz. YetGen Kodlamaya Giriş Eğitimi ücretli mi? Hayır, tamamen ücretsiz bir eğitim programıdır.
YetGen kaç saat?
YetGen kaç saat?
10-12 Hafta sürmesi planlanan program, öğrencilere Sunum Teknikleri, Excel, Kariyer Planlama, CV Hazırlama, 21.
Yetgende hangi yetkinlikler var?
Eğitim Programı Sunum Teknikleri, Excel, Kariyer Planlama, CV Hazırlama, 21. Yüzyıl Okuryazarlığı (Dijital Okuryazarlık, Finansal Okuryazarlık, Bilgi Okuryazarlığı), Girişimcilik, Sosyal İnovasyon ve Sürdürülebilirlik gibi derslerle üniversite ve lise düzeyindeki gençlere ulaşılıyor.
YetGen eğitimleri nelerdir?
YetGen eğitimleri nelerdir?
MEF Okulları sahibi kimdir?
ARIKANLI HOLDİNG Arıkanlı Holding, yarattığı ilklerle tanınmaktadır. Bu bağlamda, Arıkanlı Holding'in kurduğu şirketler Türkiye'nin en köklü ve başarılı kuruluşları arasına adını yazdırmayı başarmıştır. Bunlar: MEF Okulları
YetGen başvuru nedir?
YetGen başvuru nedir?
Eğitimi başarı ile tamamlayan YetGen Mezunları Akbank'ta iş ve staj imkanı bulabilecek. Başvur! Sınırsız bilginin gücünü kullanarak yetkin bireyler yetiştirme hedefinde, bu bireylere dünya için farkındalık kazandırma amacındayız.
YetGen yetkinlikleri nedir?
Yüzyıl Yetkinlikleri" temalı MZV YetGen (Yetkin Gençler) eğitim programı ile gençlerin, sadece akademik, teknik ve profesyonel bilgi ile değil aynı zamanda 21. yüzyılın gerektirdiği beceri ve yetkinliklerle de donanmaları için destek veriliyor.
21 yüzyıl yetkinlikleri nelerdir?
21 yüzyıl yetkinlikleri nelerdir?
Aşağıdaki yetkinlik listesi 20 yıl öğretim üyeliği yaptığım University of Alberta'da yapılan bir çalışmadan alınmıştır.
- Dijital çağ okuryazarlığı
- Eleştirel düşünme ve problem çözme.
- İletişim.
- Yaşamboyu öğrenme, özyönlendirme ve kişisel yönetim.
- İşbirlikçi çalışma ve liderlik.
- Yaratıcılık ve inovasyon.
Ibrahim Arıkan Kimdir?
1981 yılında faaliyete geçen ÖZDEBİR (Özel Dershaneler Birliği) Kurucu Başkanı olarak 24 Ekim 2005 tarihine kadar Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüttü. Danışma Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Evli ve 3 çocuk babasıydı. 2 Şubat 2016 tarihinde ölmüştür.
Ebru Arıkan Kimdir?
Ebru Arıkan Kimdir?
Okuldaki çalışkanlığı ve başarılarından dolayı, Ankara Yüksek Öğretmen Okulu'na seçildi. 1968 yılında Ankara Yüksek Öğretmen Okulu'nu ve Fen Fakültesi Fizik – Matematik Bölümü'nü tamamladı. 1968 – 1971 yılları arasında Yıldız Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü'nde asistanlık görevini yürüttü.
MEF Üniversitesi nin açılımı nedir?
MEF Üniversitesi on Twitter: "@vedatkahyalar @ErhanErkut Merhaba. MEF'in açılımı "Modern Eğitim Fen"dir." / Twitter.
Yetgen ücretli mı?
Yetgen ücretli mı?
21. yüzyılın yetkinliklerini, iş dünyasını, girişimciliği, farklı düşünme yöntemlerini göstererek gençlerin hem kariyerlerine hem bakış açılarına dokunuyor. Gençleri 21. Yüzyıl Yetkinliklerine hazırlayıp geliştiren, lisede ve üniversitede öğretilmeyen deneyimlere odaklanan ücretsiz, çevrim içi bir eğitim programı.
Yetgen kimin?
Mehmet Zorlu Vakfı | YETGEN.
YetGen Jump nedir?
YetGen Jump nedir?
Sadece YetGen mezunlarının katılabildiği YetGen Jump eğitim ve istihdam programlarına seni de bekliyoruz! Sınırsız bilginin gücünü kullanarak yetkin bireyler yetiştirme hedefinde, bu bireylere dünya için farkındalık kazandırma amacındayız.
YETGEN NEDİR? YetGen Jump & Akbank Veri Bilimi Eğitim Programı Başvuruları Açıldı! YetGen mezunlarına özel 8 aylık veri bilimi eğitimi başvuruları açıldı! Eğitimi başarı ile tamamlayan YetGen Mezunları Akbank'ta iş ve staj imkanı bulabilecek.
Bu amaçla eğitimde 48 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesiyle fark yaratan MEF Eğitim Kurumları'nın bu başarısının yükseköğretim düzeyinde de devam etmesi için, İbrahim Arıkan Eğitim ve Bilimsel Araştırmaları Destekleme Vakfı tarafından MEF Üniversitesi kurulmuştur.
Teknik ressam ne kadar maaş alıyor?
Teknik Ressam maaşı ortalama aylık 7939 _TL'dir. En düşük Teknik Ressam maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 11625 _TL'dir.
Teknik ressam kaç yıl?
Teknik ressam kaç yıl?
Teknik ressam olmak için iki yıllık eğitim veren meslek yüksekokullarının Makine Resim ve Konstrüksiyon ön lisans programlarından mezun olmak gerekmektedir.
Yetgen kaç kişi alıyor?
Yetgen ne yapar?
Yetgen ne yapar?
Kimler teknik ressam olabilir?
Meslek yüksekokulları içerisinde makine resim ve konstrüksiyon bölümünden mezun olan kişiler, teknik ressam olarak mesleğe katılabilirler. Bölümü bitiren ve 2 yıllık önlisans programından mezun olan kişiler teknik ressam olmak için çeşitli mühendislik ya da mimarlık firmalarında görev alırlar.
Ressam olmak için kaç puan gerekiyor?
Ressam olmak için kaç puan gerekiyor?
Teknik ressam için taban puanları Temel Yeterlilik Testi'nden 2021 yılında en az 150, Alan Yeterlilik Testi'nden ise en az 170'tir.
Yetgen kaç saat?
YetGen eğitimi nedir?
YetGen eğitimi nedir?
YetGen sertifika veriyor mu?
Programin parcasi olan projeyi takim halinda yapabiliyorsunuz. Yapacaginiz sunumlarin videosunu sitemize ekliyoruz. Tum bu sartlari yerine getirirseniz, size "online YetGen katilim sertifikasi" veriyoruz.