Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🌟 Burası Sadece Bir Forum Değil…

Birbirimizi dinlediğimiz, fikirlerimizi büyüttüğümüz bir alan. Her katkın, bir başkasına umut olabilir. Her yorum, yeni bir kapı aralayabilir.
Sen varsın diye burası daha canlı, daha güçlü. 💬✨ Katıl, paylaş, ilham ver. Çünkü bu yolculuk seninle güzel. 🚀

🎁

Birlikte Güçlüyüz 💪

Burada sadece bilgi değil, birlik paylaşıyoruz. Senin sesin bu topluluğun en değerli parçası. Katıl, katkı ver, birlikte büyüyelim! 🌱

🏞️

Sessiz Kalsan Bile Buradasın... 🌌

Bazen bir şey yazmazsın ama okursun, hissedersin. Ve bil ki, varlığın bile burada bir dengeyi tutar. Bu forum, seninle tamamlanıyor.

Harekete Geç! 🚀

Yeni konular aç, yorum yap, fikirlerini paylaş. Çünkü burası sadece bir platform değil; Senin sesinin yankı bulduğu bir alan. 🎯

Yetimler nerede kalir?

Cafe Choco ne demek?

Uc kurus Efe kim?

Modoratör

New member
Puan 0
Çözümler 0
Modoratör

Yetimler nerede kalır?

Yetimhanelerin temel amacı, yaşamını tek başına idame ettirmeye gücü yetmeyen yetimlere, kendi ayakları üzerinde duracak yeterliliğe ulaşıncaya kadar destek olmak, eğitimlerini sağlamak ve onları aile şefkati ile hayata hazırlamaktır.

Yetim Vakfı kime ait?

Bu vesileyle Yetim Vakfı, hayatları kurtulan 47 yetimin ve savaştan dolayı ciddi travmalar yaşayan binlerce yetim çocuğun manevi ve psikolojik sorunlarıyla ilgilenmeyi amaçlamıştır….
Yetim Vakfı
Merkez | İstanbul
Lider | Murat Yılmaz
Resmî site | yetimvakfi.org.tr

Yetim çocuklar nereye gider?

Yetim çocuklar nereye gider?
İHH'nın organizasyonuyla her yıl Türkiye'den yola çıkan gönüllü ekipler dünyanın dört bir yanındaki yetimleri ziyaret ediyor, yardımlar yapıyor, yetimhaneler açıyor, çalışmaları yerinde denetliyor, yetimleri sevindirip ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu iyilik seferberliğine Yetim Dayanışma Günleri diyoruz.

Türkiyede ne kadar yetim çocuk var?

Türkiyede ne kadar yetim çocuk var?
Rapora göre Türkiye'de 350 bin yetim var.

Yetim Vakfı Başkanı kimdir?

Yönetim Kurulu
Adı Soyadı | Görevi
Murat Yılmaz | Başkan
Hüsamettin Orhan | Başkan Vekili
Ertuğrul Toy | Üye
Varol Oğuz | Üye

3072 kimin?

İHH İnsani Yardım Vakfı 3072 ve 4072 SMS bağış hatları size mi ait? Kaç para kesiliyor? Evet, bize ait. 3072 hattından gönderilen mesajlardan 10 TL, 4072 hattından ise 50 TL bağışınız bize ulaştırılıyor.

Yetim çocuklar için neler yapılabilir?

Yetim çocuklar için neler yapılabilir?
YETİMLERE SAĞLANAN YARDIM ÇEŞİTLERİ Barınma: Çocukların yaşamalarını sağlayacak sokakta kalmalarını önleyici barınma imkânları sağlanır. Gıda: Çocukların bölge şartlarına uygun beslenme ihtiyaçlarını tamamlamak için gıda desteği sağlanır. Giyecek: Çocukların ihtiyaçlarını karşılayacak giyecek temin edilir.

Yetimler, ailelerinden yoksun kalan ve desteklenmeye ihtiyaç duyan çocuklardır. Yetimhaneler, bu çocuklara destek olmak, eğitimlerini sağlamak ve onları hayata hazırlamak amacıyla kurulmuş kurumlardır. Türkiye'de ve dünyanın çeşitli yerlerinde bulunan yetimhaneler, bu çocuklara bir aile ortamı sunarak ihtiyaçlarını karşılamaya çalışır.

Yetim Vakfı, Türkiye'de faaliyet gösteren bir vakıftır. Merkezi İstanbul'da bulunan vakfın lideri Murat Yılmaz'dır. Yetim Vakfı, hayatlarını kaybetmiş veya ciddi travmalar yaşamış yetim çocukların manevi ve psikolojik sorunlarıyla ilgilenmeyi amaçlar.

Türkiye'de yaklaşık 350 bin yetim çocuğun olduğu belirtilmektedir. Bu çocukların ihtiyaçları karşılanabilmek için çeşitli vakıf, dernek ve kuruluşlar tarafından çalışmalar yürütülmektedir. İHH'nın organizasyonuyla düzenlenen Yetim Dayanışma Günleri gibi etkinliklerle yetim çocuklara yardım eli uzatılmaktadır.

Yetim çocuklar için yapılacak şeyler arasında barınma, gıda, giyecek gibi temel ihtiyaçların karşılanması önem taşır. Bu tür yardımlarla çocukların daha iyi bir yaşam sürmeleri ve eğitimlerine devam edebilmeleri sağlanabilir. Yardımseverlerin vakıflara, derneklere ve kuruluşlara destek olmaları, yetim çocukların hayatlarını iyileştirmek adına önemli bir adımdır.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri