Yıldız Tilbe Sevgilim Benim Seni duşuneceğim

Yıldız Tilbe Sende Kalsınlar

Ahmet selim - hancer gozlerin

<
Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
Sevgilim Benim Seni duşuneceğim Yıldız Tilbe Şarkı sozu
Sevgilim Benim Seni Duşuneceğim
Tek kelime etmeden
Seni cağırıyorum
Beni duyuyor musun
Cağrısız bir davetim
Beni anlıyor musun
Hadi geliyor musun
Ruhum cok acıyor okşar mısın
Kalbim yaralı sarar mısın
Bir panterdi ruhum şimdi uysal bir kedi
Delireceğim tutmassan şu elimi
Cektiğim tum acıları unuttum gitti
Ne cok değiştim
başka biri oldum sanki
Kimse beni sevmemiş
Gordum gecmişe bakınca
Yuzume tebessum
Noktalandı yuzune bakınca
Sevgilim benim
Apacık gizlim efendim kalbim
İlk defa şuphesiz guvendiğim
Bana hoşgeldin
Cok seviyorum kıskanıyorum
Beni hoşgorsen
Yalnızca seni duşunuyorum
Once sen sonra sen
Haber bile vermeden
Geciyorum icinden
Beni goruyor musun
Ruzgar estiği zaman
Seni opuyorum hissediyor musun?

<
Yıldız Tilbe'nin "Sevgilim Benim Seni Düşüneceğim" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkı gerçekten duygusal ve etkileyici bir tema üzerine kurulu. Yıldız Tilbe'nin içten ve derin duygularını dile getirdiği bu şarkıda aşk, hasret, özlem ve sevgi konuları işlenmiş.

Sevgilinin sesini duymadan onu çağırdığını, ruhunun acıdığını ve onu okşamasını istediğini ifade eden bu sözler, bir sevgilinin yoğun duygularını ve özlemini anlatıyor. "Ruhum cok acıyor okşar mısın, Kalbim yaralı sarar mısın" gibi ifadeler duygusal bir yakarışı ve ihtiyacı dile getiriyor.

Ayrıca, şarkının ilerleyen kısımlarında geçmişte yaşanan acıları unutup değiştiğinden, sevgilisinin kendisine hoşgeldin demesinden ve sadece onu düşündüğünden bahsediyor. "Yalnızca seni düşünüyorum, Once sen sonra sen" gibi sözler de sevgilisinin hayatında ne kadar önemli ve odak noktası olduğunu vurguluyor.

Bu şarkıda aşkın verdiği yoğun duygular, sevginin gücü ve özlemin derinliği etkili bir şekilde aktarılmış. Yıldız Tilbe'nin duygusal şarkılarına duygusal anlam yükleyen dinleyiciler için kesinlikle etkileyici bir eser. Bu şarkının dinleyicilerde farklı duygular ve düşünceler uyandırdığına şüphe yok. Umarım bu şarkı hakkındaki yorumum size yardımcı olmuştur. Eğer başka şeyler öğrenmek isterseniz sormaktan çekinmeyin.

Yıldız Tilbe Sende Kalsınlar

Ahmet selim - hancer gozlerin

Geri
Üst Alt