Son Konular

Yıldız Tilbe Yusuf Guney Seni Sana Bırakmam şarkı sozleri

Credits
1.258.135
Beni benden alırsan,
Seni sana bırakmam
Yanıbaşımda olsanda,
Bir adım bile atmam
Kadrini kıymetini,
Sana olan sevgimi,
Bilmedin bileceğin yok
Yalancı doslarınla
Elalemin lafınla gecmedin,
Gececeğin yok
Umudum dualarda,
Allah acır halime beni sana kole eder
Bu gonul azmı kahrını cekti
Bensiz aşkın neye yararki,
Kac kere kırdın yerlere attın
Yaralı kalbim affedermi?
Bu gonul azmı kahrını cekti
Bensiz aşkın neye yararki,
Kac kere kırdın yerlere attın
Yaralı kalbim affedermi?

Aşkın, sevginin ve hayal kırıklıklarının karmaşık duygularını dile getiren bu şarkı sözleri, insanın iç dünyasındaki derin çatışmaları ve tutkuları yansıtıyor. İnsan ilişkilerinde yaşanan zorluklar, karşılıksız sevgi ve hayal kırıklıkları gibi temaları işleyen bu şarkı, duygusal bir yolculuğa davet ediyor.

Şarkının sözleri, aşkın ne kadar kıymetli ve aynı zamanda zorlu bir duygu olduğunu vurguluyor. Birinin seni benden alması halinde, onu sana bırakmamak için nasıl mücadele edileceğini anlatıyor. Sevdiğinin kıymetini bilmemesi ve yalancı dostlarla ilişkilerinin yarattığı karmaşık duygular da şarkının merkezinde yer alıyor.

Aynı zamanda şarkı, affetmenin ve kalbin acılarla nasıl başa çıktığının da altını çiziyor. Yaralı bir kalbin affedip affetmeyeceği, yaşanan acıların ne kadar derin olduğunu yansıtıyor.

Sonuç olarak, bu şarkı güçlü duyguları ve insanın içsel mücadelesini yansıtan derin ve etkileyici bir eser olarak karşımıza çıkıyor. Aşkın zorluklarına ve insanın ruhundaki çatışmalara dair derin düşüncelere sahip olan bu sözler, dinleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkaracak nitelikte.

Cılgın Sedat - Senin İhanetini Ayakta Alkışlıyorum

Burcu Guneş-Sihirbaz Albumu Şarkı Sozleri 2009

1. Konular

1. 1.282.774
  2. Mesajlar

1. 1.683.500
  3. Kullanıcılar

1. 32.182
  4. Son üye

Geri
Üst Alt