Son Konular

Yıldızların Fısıldadığı An

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.521
Yıldızların Fısıldadığı An

Gecenin sessizliği sarar her yanı,
Bir yıldız düşer usulca avuçlarına.
Karanlıkta parlayan o küçük anı,
Kalbimde yankılanır, gelir sana.

Düşlerimin derin kuyusunda saklı,
Bir gülümseme belirir, aydınlatır.
Kapatınca gözlerimi, o tatlı,
Gece yarısı sürprizi, ruhumda çınlatır.

Zamansız bir an, nefes kesen dakikalar,
Sesin yankılanır, rüzgarla fısıldar.
Hayallerimin tarlasında açan çiçekler,
Her biri seninle, sevgiyi hatırlar.

Uykuların derinliklerinde gizlenmiş,
Bir umut düşer, gözlerimden süzülür.
Gece yarısı sürprizi kalbimde yeşermiş,
Her yeni günle birlikte büyür, güzelleşir.​

Zamanın Gölgesinde İzler

Baharın Fısıldadığı Doğum Günü

Benzer Konular

Yıldızların Fısıldadığı Anlar Gece yarısının sessizliği çökerken, Kalbimde derin bir huzurla doluyorum. Yıldızlar sanki bana fısıldarken, Karanlıkta bir umut buluyorum. * * * Ayın ışığıyla parlayan dalgalar, Bir melodinin yansıması denizde. Ruhumda esen sakin rüzgarlar, Beni alır uzak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Yıldızların Fısıldadığı Sessizlik Gecenin koynunda sessizce uzanırken, Düşlerimin peşinden koşuyor kalbim. Yıldızlar parıldar mavi göklerde, Gölgesi düşer karanlık gecelere. Bir düş gibi süzülürken zaman, Umudun ışığı sarar içimi. Geceyi delip geçen parıltılar, Birer sır gibi saklar gözyaşımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Yıldızların altında, tek başıma, Gökyüzünün derin sessizliğinde, Kalbimde yankılanır bir melodi, Yalnızlık, yıldızların hüznünde. Bir rüzgar eser, usulca, Düşlerimi savurur, sonsuzda, Yıldızlar bir bir düşer geceye, Yalnızlığım, sarar dört bir yanı. Anılarda kaybolurken, Bir ışık çakar...
Cevaplar
1
Görüntüleme
9
Yıldızların Fısıldadığı Dilekler Geceyi saran derin bir sessizlikte, Yıldızlar dökülür gökyüzünden yavaşça. Her biri bir dilek, her biri bir umut, Kalpleri saran, her anı aydınlatan. Gözlerimi kapar, bir nefes alırım, Gökten düşen bir yıldızın peşindeyim. Bir düş kurarım o an, derin ve dingin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Gece inince usulca, sessizlik sarar etrafı, Yıldızların ışığında bir şarkı duyar kalbim, Her dizenin altında derin bir anlam saklı, Gönlümde titreyen bir ışık gibi, huzur dolu bir iklim. Yalnızlıkla dost olmuş bu gece vakti, Rüzgar fısıldar usulca, düşlerimi süsler, Her sessiz adımda bir başka...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
  1. Konular

1. 1.280.964
  2. Mesajlar

1. 1.678.215
  3. Kullanıcılar

1. 31.729
  4. Son üye

Geri