Son Konular

Yıldızların Fısıldadığı Anlar

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.521
Yıldızların Fısıldadığı Anlar

Gece yarısının sessizliği çökerken,
Kalbimde derin bir huzurla doluyorum.
Yıldızlar sanki bana fısıldarken,
Karanlıkta bir umut buluyorum.

* * *

Ayın ışığıyla parlayan dalgalar,
Bir melodinin yansıması denizde.
Ruhumda esen sakin rüzgarlar,
Beni alır uzak, masalsı bir yerde.

* * *

Gece yarısı, tüm sesler uyurken,
Kalbimin sesi yankılanır içimde.
Bir anlık huzur, sonsuzluk verirken,
Yalnızlığın en tatlı hali bu belki de.

* * *

Bu sessizlik içinde kaybolurken ben,
Zaman dursa da, anılar akar içimde.
Yıldızlar, gecenin sırrını fısıldarken,
Gece yarısı, kalbime dokunur derinde.

Yarınlara Açılan Umut Kapısı

Kalplerimizi Birleştiren Sonsuz Güç

Benzer Konular

Yıldızların Fısıldadığı Anlar Gecenin sessizliği sarar her yanı, Bir sır gibi saklar aşkı ve hüznü, Gökyüzünün karanlığında parlayan, Yıldızlar fısıldar kalplere aniden. Bir ışık umut dolu bakışlarla, Aydınlatır ruhumuzu bu derin saat, Kalplerin gizli buluşmasıdır bu, Gizemli gece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Yıldızların Fısıldadığı Sırlar Usulca süzülen ayın ışığında, Gizli kalmış düşler bulur yerini. Gece perdeyi indirir huzurla, Sürprizlerle dolu bir masal sanki. Büyülü bir esinti sarar ruhları, Her köşede parlayan umut ışığı. Gözlerinde saklı tatlı bir gülüş, Kalbimde yankılanır her bir sözü...
Cevaplar
1
Görüntüleme
11
Yıldızların altında yeniden, aşkı buldum, Gecenin sessizliğinde, kalbimle konuştum. Parlayan her yıldız, bir anı fısıldarken, Kalbimdeki özlemi, sonsuza taşıdım. Gece serin, bir nefes gibi içimde, Her yıldız bir dilek, her dilek seninle. Yalnızlığın ortasında, seninle yeniden, Yazdım aşkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Bir gece vakti, yıldızların altında, Yüreğimde bir sevda, senin adına. Yıldızlar fısıldarken aşkı usulca, Kalbim seninle, her anında. Karanlıkta parlayan, gözlerindeki ışık, İçimde yankılanan sessiz bir çığlık. Her yıldız bir dilek, gökyüzünde asılı, Seninle dolu, her anı tatlı. Yıldızlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Yıldızların Fısıldadığı Soğuk Geceler Kışın serin nefesi dokunurken yüzüme, Gecenin sessizliği sarar benliğimi. Yıldızlar usulca dökülürken gökyüzünde, Işıltıları fısıldar eski bir hikâyeyi. Buz kesmiş dallar altında kalmış anılar, Ay ışığında parıldar gecenin düşleri. Her parlayışında bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
  1. Konular

1. 1.280.964
  2. Mesajlar

1. 1.678.215
  3. Kullanıcılar

1. 31.729
  4. Son üye

Geri