Son Konular

Yıldızların Fısıldadığı Anlar

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.225.513
Yıldızların Fısıldadığı Anlar

Gecenin sessizliği sarar her yanı,
Bir sır gibi saklar aşkı ve hüznü,
Gökyüzünün karanlığında parlayan,
Yıldızlar fısıldar kalplere aniden.​

Bir ışık umut dolu bakışlarla,
Aydınlatır ruhumuzu bu derin saat,
Kalplerin gizli buluşmasıdır bu,
Gizemli gece yarısı, unutulmaz.​

Rüzgarın tatlı dokunuşunda,
Sevda dolu geçmişin hatırası,
Geceyi süsleyen yıldızların altı,
İki kalp bir olur, sessizce buluşur.​

Zaman yavaşça akar bu anda,
Her saniye bir ömürdür bizlere,
Bir hayalin içinde kaybolurken,
Gizemli gece yarısı, sevgiyi yaşar.​

Zamanın Tozlu Sayfalarında Aşk

Zamanın Masum Gölgesinde

Benzer Konular

Yıldızların Fısıldadığı Anlar Gece yarısının sessizliği çökerken, Kalbimde derin bir huzurla doluyorum. Yıldızlar sanki bana fısıldarken, Karanlıkta bir umut buluyorum. * * * Ayın ışığıyla parlayan dalgalar, Bir melodinin yansıması denizde. Ruhumda esen sakin rüzgarlar, Beni alır uzak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Yıldızların Fısıldadığı An Gecenin sessizliği sarar her yanı, Bir yıldız düşer usulca avuçlarına. Karanlıkta parlayan o küçük anı, Kalbimde yankılanır, gelir sana. Düşlerimin derin kuyusunda saklı, Bir gülümseme belirir, aydınlatır. Kapatınca gözlerimi, o tatlı, Gece yarısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Gecenin karanlığında, yıldızlar parıldarken, Bir dilek tuttum kalbimden, usulca ve sessizce, Gökyüzünün sonsuzluk vaat eden derinliklerinde, Kalbimden geçen tüm umutlar, yıldızlar altında can bulur. Her bir yıldızda, bir hikaye saklıdır, Kimi aşkı fısıldar, kimi huzuru arar, Yıldızların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Gökyüzü bir örtü gibi serilir geceme, Yıldızlar dile gelir, anlatır hikâyeler. Kalbimdeki sessizlik yankılanır usulca, Bir düşte buluşur eski anılar. Bir zamanlar el ele, yıldızların altında, Kalbimizin ritmiyle dans ederdi zaman. Gözlerimizde parlayan umutlar şimdi, Birer hatıra gibi süzülür...
Cevaplar
1
Görüntüleme
8
Bir an gelir, zaman durur, tüm sesler susar, Gözler konuşur, dudakların yerine, Kalplerin fısıldadığı o anlar, Sessizliğin derinliğinde saklı bir cennet. Ağır adımlarla yürürken hayat yolunda, Bir bakışın huzurunda kaybolarak, Anlarsın, kelimelerin yetersizliğini, İki ruhun paylaştığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  1. Konular

1. 1.280.799
  2. Mesajlar

1. 1.677.919
  3. Kullanıcılar

1. 31.722
  4. Son üye

Geri