Son Konular

Yıldızların Fısıldadığı Gece

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.472
Gece yarısı, yıldızlar göz kırparken,
Sessizliği dinlerken kalp atışında,
Ay ışığıyla sarılırken umut,
Gönlümün derinliğinde aşkın dokunuşu.

Serin rüzgarla dans eder yapraklar,
Yıldızlar şahit, dilekler tutulur,
Gözler kapalı, düşler örtüsünde,
Kalplerin melodisi yankılanır gökyüzünde.

Saf bir huzur, geceye yayılan,
Özgür bırakır ruhu, yıldızlar eşliğinde,
Her bir parıltı, geleceğe atılan adım,
Sonsuzluk şarkısı, kalbimde yankılanan.

Gecenin kollarında, yıldızlar rehber,
Karanlıkta, umut ışığını arar,
Yaz gecesi, yıldızların büyüsüyle,
Kalbime dokunan, sihirli bir rüya.

Yıldızların gerçekten bizlere fısıldadığına inanıyor muyuz, yoksa bu sadece romantik bir düşünceden mi ibaret? Bu tür mistik açıklamalar çoğu zaman gözden kaçırılan gerçekleri gizlemek için kullanılır. Belki de yıldızların mesajları değil, onları gözlemleme biçimimizde bir sır yatıyor. Bu düşünceyle, acaba yıldızların altında daha önce hiç fark etmediğimiz ne gibi şeyler keşfedebiliriz?

Yılbaşında Kalpten Düşen Dost Eli

Yılbaşı Gecesi Kalbin Ateşi

Benzer Konular

Yıldızların Fısıldadığı Anılar Bir gece vakti, yıldızlar parıldar, Sessizlikte yankılanır geçmişin sesi. Gönlümde bir hüzün, bir de neşe var, Her anı, gönlümde gezinir sessizce. Gökyüzünde asılı, binlerce parıltı, Her biri bir anı, her biri bir düş. Kimi hasret dolu, kimi umutlu, Kulak ver...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Yıldızların Fısıldadığı Anlar Gece yarısının sessizliği çökerken, Kalbimde derin bir huzurla doluyorum. Yıldızlar sanki bana fısıldarken, Karanlıkta bir umut buluyorum. * * * Ayın ışığıyla parlayan dalgalar, Bir melodinin yansıması denizde. Ruhumda esen sakin rüzgarlar, Beni alır uzak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Yıldızların Fısıldadığı Aşk Gecenin karanlığında yıldızlar dans eder, Usulca kalbime düşerler, sessiz ve derin. Bir yaz gecesi, parlayan aşkın ifadesi, Gökyüzü bir sır perdesi, duygular serin. Ay ışığı yolumu aydınlatırken usulca, Kalbimde yanan mum gibi, titrek ve ince. Her yıldız bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Yıldızların Fısıldadığı Soğuk Geceler Kışın serin nefesi dokunurken yüzüme, Gecenin sessizliği sarar benliğimi. Yıldızlar usulca dökülürken gökyüzünde, Işıltıları fısıldar eski bir hikâyeyi. Buz kesmiş dallar altında kalmış anılar, Ay ışığında parıldar gecenin düşleri. Her parlayışında bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
Yıldızların Fısıldadığı Gece Bir gece yarısı, sessizlikte kaybolmuşum, Düşler denizinde, yıldızlarla dolmuşum. Yürekten gelen ezgilerle sarılı, sarmalanmış, Gözlerimde bir parıltı, sonsuzlukla buluşmuşum. Gökyüzü bir örtü, düşlerimi saklayan, Her yıldız bir umut, kalbimi aydınlatan. Yalnızlığa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
  1. Konular

1. 1.280.959
  2. Mesajlar

1. 1.678.202
  3. Kullanıcılar

1. 31.729
  4. Son üye

Geri