Son Konular

Yıldızların Fısıldadığı Sessizlik

Credits
1.229.824
Yıldızların Fısıldadığı Sessizlik

Gecenin koynunda sessizce uzanırken,
Düşlerimin peşinden koşuyor kalbim.
Yıldızlar parıldar mavi göklerde,
Gölgesi düşer karanlık gecelere.

Bir düş gibi süzülürken zaman,
Umudun ışığı sarar içimi.
Geceyi delip geçen parıltılar,
Birer sır gibi saklar gözyaşımı.

Yalnızlığın kucağında sarılırken,
Yıldızlar fısıldar tatlı sözler.
Kalbimde yankılanır o sesler,
İçimde doğan yeni bir gün gibi.

Geceyi yırtan bir yıldız kayarken,
Dilerim tüm ufuklar aydınlansın.
Bir sevda türküsü gibi yankılanır,
Yıldızların gölgesinde kalbim.

Yeşeren Umutların Fısıltısı

Dalgaların Fısıldadığı Hikayeler

Benzer Konular

Yıldızların Fısıldadığı Anılar Bir gece vakti, yıldızlar parıldar, Sessizlikte yankılanır geçmişin sesi. Gönlümde bir hüzün, bir de neşe var, Her anı, gönlümde gezinir sessizce. Gökyüzünde asılı, binlerce parıltı, Her biri bir anı, her biri bir düş. Kimi hasret dolu, kimi umutlu, Kulak ver...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Yıldızların Fısıldadığı Anlar Gece yarısının sessizliği çökerken, Kalbimde derin bir huzurla doluyorum. Yıldızlar sanki bana fısıldarken, Karanlıkta bir umut buluyorum. * * * Ayın ışığıyla parlayan dalgalar, Bir melodinin yansıması denizde. Ruhumda esen sakin rüzgarlar, Beni alır uzak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Bir gece yarısı, şehirden uzak, Yıldızlar kayarken gökte suskun, Sessizliğin kucağında beklerken kalbim, Bir dilek tuttum, sonsuz huzurun nurunda. Şehrin ışıkları sönerken bir bir, Gökyüzü açılır, yıldızlar dans eder, Kalbimin derinlerinde bir umut filizlenir, Dileğim, gökyüzünün engin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
Gökyüzü bir örtü gibi serilir geceme, Yıldızlar dile gelir, anlatır hikâyeler. Kalbimdeki sessizlik yankılanır usulca, Bir düşte buluşur eski anılar. Bir zamanlar el ele, yıldızların altında, Kalbimizin ritmiyle dans ederdi zaman. Gözlerimizde parlayan umutlar şimdi, Birer hatıra gibi süzülür...
Cevaplar
1
Görüntüleme
11
Gece inince usulca, sessizlik sarar etrafı, Yıldızların ışığında bir şarkı duyar kalbim, Her dizenin altında derin bir anlam saklı, Gönlümde titreyen bir ışık gibi, huzur dolu bir iklim. Yalnızlıkla dost olmuş bu gece vakti, Rüzgar fısıldar usulca, düşlerimi süsler, Her sessiz adımda bir başka...
Cevaplar
1
Görüntüleme
12
  1. Konular

1. 1.281.112
  2. Mesajlar

1. 1.678.502
  3. Kullanıcılar

1. 31.757
  4. Son üye

Geri