haberci
Meraklı Üye

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanı, Türkiye genelinde başladı ve ilk oturum olan TYT ile birlikte adayları karşıladı. Sınavın yapılacağı okullara zamanında yetişmek isteyen bazı adaylar, sabahın erken saatlerinde yerlerini aldılar. Ancak İstanbul'un bazı ilçelerinde, Fatih, Beylikdüzü ve Esenler'de sınava sadece son bir dakika kala yetişen öğrenciler de vardı. Koşarak sınav binasına giren gençler, çevredeki velilerin endişeli bakışları arasında stresli anlar yaşadılar. Sınavın başlamasıyla birlikte adaylar ter dökerken, aileler ise dualarla çevrili okul bahçelerinde çocuklarının başarısı için beklediler. - İSTANBUL
---
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS), Türkiye genelinde iki günlük maratonuna ilk adımını TYT oturumuyla attı. Sınava girecek olan adaylar, heyecan ve stres dolu bir günü geride bırakarak sabah erken saatlerde sınav binalarında yerlerini aldılar. Ancak bazı öğrenciler, İstanbul'un çeşitli ilçelerinde, sınava giriş saatine son dakikada yetişerek adrenalin dolu anlar yaşadılar. Koşuşturan gençlerin telaşlı halleri, çevrelerindekilerin de dikkatini çekerken, aileler ise dualarla sınavın başlamasını beklediler. - İSTANBUL
---
Türkiye genelinde düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS), TYT oturumuyla başladı ve adaylara sınav maratonunun ilk gününde eşlik etti. Sabahın erken saatlerinde sınav binalarına gelen öğrenciler, heyecan ve motivasyonla sınav başlangıcını beklediler. Ancak bazı İstanbul'lu adaylar, son dakika telaşıyla sınava yetişmeyi başardılar. Koşarak sınav binasına giren gençler, çevrelerindekilerin şaşkın bakışları arasında sınav heyecanını yaşadılar. Aileler ise çocuklarının başarısı için dua ederek sınavın başlamasını beklediler. - İSTANBUL