⚠️⚠️⚠️ Yönetici-Süpermoderatör Ve Moderatör Arkadaşların Dikkatine ⚠️⚠️⚠️

Puan 225
Çözümler 0
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Meslek
Emekli
SonerBozkurtSonerBozkurt doğrulanmış üyedir.
Arkadaşlar son zamanlarda forum da bir başıboşluk ve boşvermişlik hakim isim vermeden belirteceğim bazı Moderatör arkadaşlar uyarıldıkları halde paylaşımlarını tek başlık altında toplamak yerine farklı farklı başlıklar altında paylaşmaktadır ayrıca paylaşımları ilgili bölüme açmaya özen gösterelim. Bundan sonra uyarıları dikkate almayan ve ısrarla aynı hataları yapmaya devam eden arkadaşlarla yollarımız ayrılacaktır. Bilginize
Unutmayın Bu Forum Hepimizin...

ilgili modaratör uyarılmıştır..
yüzlerce ayrı konu açmak yerine ..derli toplu konular açmak daha faydalıdır..
üyelerde sıkıntı yaşamaz..istediklerine daha çabuk ulaşır..
tüm yönetimdeki arkadaşlara teşekkürler..

katılıyorum uyarılar dikkate alınması önemlidir usta

forum böyle hiç güzel olmamış1 satır yazı koca bir sayfa boş avaleon ustam rica etsem sayfalar düzeltilsin teşekkür ederim

ben bu arkadaşla uğraşmaktan sıkıldım banlamak istemiyom modluğu elinden alınsın laf dinlemiyır özelden yazmama rağmen

Tesekurler arkadaslar paylasim icin

Katılıyorum arkadaşlar

sitede bir adam istediği gibi takılıyor uyarıyoruz sürekli boş konular açıyor niye bu üyeye modlukta verilen üyeye kimse niye bir şey demiyor niye bu kadar rahat takılmasına izin veriliyor

Teşekkürler arkadaşlar paylaşım için...

sitede bir adam istediği gibi takılıyor uyarıyoruz sürekli boş konular açıyor niye bu üyeye modlukta verilen üyeye kimse niye bir şey demiyor niye bu kadar rahat takılmasına izin veriliyor
@sinan31 usta yetkin var ben çok sık giremiyorum eğer sıkıntı çıkarmaya devam ediyorsa banla gitsin boşuna kendini niçin sıkıyorsun

adamı tutuyorlar usta ben banlayıp kötü olmak istemiyorum

adamı tutuyorlar usta ben banlayıp kötü olmak istemiyorum
Tamam usta o zaman ben bir dahaki sefere banlarım

1. Konular

1. 1.284.330
  2. Mesajlar

1. 1.686.812
  3. Kullanıcılar

1. 32.745
  4. Son üye

Geri
Üst Alt