Modoratör
Efsanevi Üye
Yüksek agno ne işe yarar?
AGNO, öğrencinin bir üst yarıyıldan ders alıp almayacağının, DC ve DD aldığı derslerden geçip geçemeyeceğinin, öğrencinin bölümünden mezun olup olamayacağının ve mezun olursa mezuniyet derecesinin ne olacağının ne olacağının belirlenmesinde kullanılır. AGNO sınır değerleri fakültemiz için 2.0 kabul edilmektedir.
Diplomada mezuniyet notu yazar mı?
bazı durumlarda belli seviyede diploma notu gerektirecek, bazı durumlarda da sadece, diploma notum şuydu diye söylenilecek, diplomada yazan, aldığın derslerin ortalamasıdır.
Işe alımlarda ortalama Önemli mi?
Işe alımlarda ortalama Önemli mi?
Bir işveren için asıl önemli olan şey sizin sahadaki başarınız, insanlarla olan uyumunuz ve gerçek dünyadaki sınavlar karşısında edindiğiniz başarılardır. Edindiğiniz her tecrübe, iş hayatında karşılaştığınız ve üstesinden geldiğiniz her zorluk 3.5-4.0 ortalama yapmış olmanızdan çok daha kıymetlidir.
Üniversite diplomasında ne yazar?
Üniversite diplomasında ne yazar?
Diplomada isim, soyisim, T.C. kimlik numarası, anne adı, baba adı, doğum yeri, doğum tarihi, program ve mezuniyet tarihi gibi bilgiler yer almaktadır.
GNO ile diploma notu aynı mı?
öğrenci bilgilendirme sayfasında yazan GNO'ların hangisi benim diploma notum diye soruyorsan, en yukarıda yazan GNO senin diploma notun olacak. Alttaki GNO'lar sonraki dönemlerden aldığın notlara göre artar veya azalır; oluşan son durumu da en üstteki GNO'ya bakarak görebilirsin.
Mezun olunca ortalama Önemli mi?
üniversite adına göre önemi değişir. anadolu'da bir üniversitede 3.80 ortalama ile adları tahmin edilen üniversitelerin 2.5 ortalaması arasında fark yoktur. yurt dışında yüksek lisans için başvuru yapıldığında hem üniversite hem ortalama önemlidir.
3.60 ortalama kaç puan?
3.60 ortalama kaç puan?
Dörtlük Sistemin Yüzlük Sistemdeki Puan Karşılığı
4'lük | 100'lük
3.60 | 90.66
3.59 | 90.43
3.58 | 90.20
3.57 | 89.96