Son Konular

Yumurtalı Ispanak

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Yumurtalı Ispanak Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kilo ıspanak
1 adet soğan
1 tutam pirinç
1 tatlı kaşığı salça
Tuz
Pul piber
Kırmızı toz biber
Sıvı yağ

Yumurtalı Ispanak Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Ispanakları güzelce yıkayıp doğruyoruz.
Soğanı küp küp doğrayıp sıvı yağda pembeleşinceye kadar kavuruyoruz.
Salçayı ekleyip birazda onu kavuruyoruz.
Ispanakları yavaş yavaş ekleyip onları da biraz kavuruyoruz.
Üzerine pirinçleri ve baharatları ekleyip çok az su ekleyip kısık ateşte ıspanakların sapları yumuşayana kadar kapağı kapalı bir biçimde pişiriyoruz.
Pişen ıspanağın üzerine kaşık yardımıyla yer açıp yumurtaları kırıyoruz.
Yumurtaların üzerine de çok az tuz ve toz biber ek edip yumurtalar pişine kadar pişirmeye devam ediyoruz.
Yumurtası da pişince servise hazır. Afiyet olsun. .
Yumurtalı Ispanak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Mantılı Hanımağa Çorbası

S

Yumuşacık Mayalı Poğaça

Benzer Konular

S
  • Soru Soru
İster Çorba İster Ana Yemek Ispanak Severler İçin Kıymalı Ispanak Tanımı İçin Malzemeler 250 gram kıyma 1 kilo ince kıyılmış ıspanak 1 adet havuç 1 adet küçük uzunluk soğan Yarım çay bardağı pirinç 1 yemek kaşığı domates salçası Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 tutam tuz Arzuya nazaran pul biber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
SoruCevap
S
T
  • Soru Soru
Pirinçli Ispanak Yemeği Tanımı İçin Malzemeler Yarım kilo ıspanak 1 çay bardagı pirinç 1 tane pırasa 1 tatlı kaşığı toz biber 1 tatlı kaşığı tuz 1 fincan zeytinyağı 2 su bardağı sıcak su Üzeri için 1 kase yoğurt Pirinçli Ispanak Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Pırasamızı yağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
theking
T
S
  • Soru Soru
Fırında Kaşarlı Yumurtalı Ispanak Tanımı İçin Malzemeler 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz 3 tane yumurta 3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 kilo ıspanak 200 gram rendelenmiş kaşar Fırında Kaşarlı Yumurtalı Ispanak Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kolaylık olması için evvelden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Yumurtalı Fasulye Kavurması (Konserve) Tanımı İçin Malzemeler 1 /2 kg fasulye 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet küçük soğan 1 adet yumurta 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 çay kaşığı pulbiber 1 tatlı kaşığı tuz Yarım tatlı kaşığı salça Yumurtalı Fasulye Kavurması (Konserve) Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
SoruCevap
S
Ispanak başı nasıl yapılır? 💁💁Tarifimiz: - Ben yarım kilo ıspanağın baş kısımlarını ve dallarını aldım. - Yeşil mercimeği 1 saat önceden ıslayalım. - Tencereye yağı koyalım. - Salçamızı yağda hafif kavuralım. - Islayıp süzdüğümüz ıspanak başını koyalım. - Tencerenin ağzını kapatalım. -...
Cevaplar
1
Görüntüleme
8
  1. Konular

    1. 1.281.594
  2. Mesajlar

    1. 1.679.668
  3. Kullanıcılar

    1. 31.841
  4. Son üye

Geri
Üst Alt