Son Konular

Yumuşacık Antrikot

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Guest
Yumuşacık Antrikot Tanımı İçin Gereçler
Kişi sayısına nazaran eti ayarlayabilirsiniz
Antrikot Marine İçin
Yarım su bardağı zeytinyağı
2 yemek kaşığı sirke
Karabiber
1diş sarımsak
Kekik
Tuz

Yumuşacık Antrikot Tanımı Yapılışı

Öncelikle eti marine edelim. 1 gece evvelden marine ederseniz daha hoş olur. Bir kaç saat evvel edip dinlendirebilirsiniz.
Etimizi ızgara da yahut döküm tavada pişirebilirsiniz, ben döküm tavada pişirdim.
Tava ocağa konularak ısıtılır.
Tavamız ısındıran sonra marine ettiğimiz etlerimizi şişkinliği sağlanacak formda yerleştirilir ve gerili önlü pişirilir.
Ete nazaran pişirme mühleti farklılık gösterecektir ben 8 dakika bir tarafını 8 dakika bir tarafını pişirdim. Afiyet olsun
 
Geri
Üst Alt